Да се предоставят пари на район Красно село“ за изготвяне

...
Да се предоставят пари на район Красно село“ за изготвяне
Коментари Харесай

Шефът на СОС: Да бъде финансиран проект за облагородяване на парка в „Красно село“

Да се дават пари на регион „ Красно село “ за правене на план за облагородяване на парка с разнообразни спортни стадиони и детски площадки е един от уговорките, който ръководителят на Столичния общински съвет (СОС) Георги Георгиев пое пред хората от кв. „ Хиподрума “ на среща през вчерашния ден. Това оповестиха от пресцентъра на СОС. 

Да бъде отдръпнат отчетът за игрищата за петанк, да бъде утвърден планът за определените от жителите спортни уреди след публично разискване и да стартира поетапно финансиране на обособените стадиони по ред, избран от жителите на „ Хиподрума ”, също са измежду уговорките, които ръководителят на СОС пое. 

„ Благодаря на стотиците жители на „ Хиподрума “, с които се видяхме през вчерашния ден. Радвам се, че хората откликнаха на молбата ми за среща. Имаше страсти, безредици, само че и доста разсъдък. В парк " Кафеза " бяхме с сътрудници от групата на ГЕРБ-СДС, „ Демократична България “ и Българска социалистическа партия - всички, които внесохме  предложението за даване на 2,5 декара за създаване на стадиони на федерацията по петанк “, сподели Георгиев. 

Той добави, че е предложил на жителите в най-кратки периоди общинският съвет да прегледа проекта на основния проектант на София за целия парк, „ с който да защитим неговия статут и да премахнем даже и най-малките благоприятни условия за строителство на каквото и да било “.

Георги Георгиев уточни, че новоизбраният кмет на „ Красно село “ Румен Русев към този момент е задвижил процедурата. 

СОС избра Русев за кмет на регион „ Красно село “ на 27 април. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР