Да се обединят общински предприятия в Перник, предлага кметът Станислав

...
Да се обединят общински предприятия в Перник, предлага кметът Станислав
Коментари Харесай

Кметът на Перник предлага обедениние на общински предприятия

Да се обединят общински предприятия в Перник, предлага кметът Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в. Той е внесъл докладна бележка в Общинския съвет, в която упорства звеното "Домашен обществен патронаж " да се причисли към дружество "Столово хранене ". Кметът стимулира сходен акт с идентичната им активност, обвързвана с подготвяне на безвредна и уравновесена храна. Обединението на двете звена ще увеличи успеваемостта на работата им, уверен е Владимиров.

Сега Домашният обществен патронаж подготвя храна за 355 патронирани лица, 20 деца от центровете от фамилен вид и за 120 души по програмата "Топъл обяд ". Предлага се в бъдещото окрупнено дружество да работят 30 души, а то да носи името "Столово хранене и домакински обществен патронаж ".

Да се обединят в едно общинските предприятия "Общинско обслужване " и "Обредни действия ", предлага също кметът. Инициативата е стимулирана със занижаване на приходите в общинската хазна в резултат на коронакризата.След окрупняването числеността на личния състав в новото дружество ще наброява 49 души.

Паралелно Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в упорства да се усили числеността на общинско дружество "Флор ". То поддържа чистотата на териториите за публично прилагане, прави поправки в парцели общинска благосъстоятелност.
Кметът желае да бъдат назначени още 50 служащи в предприятието във връзка със основаването на звено за комунални услуги и увеличение на териториалния обсег на активност на "Флор ". Допълнителният щат е за 42 общи служащи, 3 водачи, двама машинисти, двама уредници по труда и един лидер на специфичен автомобил.
Предложенията на кмета ще бъдат разисквани на утрешното съвещание на Общинския съвет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР