Да се научиш как да общуваш с мъртвите не е

...
Да се научиш как да общуваш с мъртвите не е
Коментари Харесай

Как да комуникираме с мъртвите, независимо какво казват скептиците

Да се научиш по какъв начин да общуваш с мъртвите не е толкоз мъчно, колкото наподобява. Всъщност всеки би могъл да беседва с отвъдното.

Преди да вляза в спецификата на това по какъв начин да поддържаме връзка с мъртвите, желая да ви кажа за какво се заинтересувах от този феномен. Аз съм претърпяла и двете гледни точки в живота – видях духовете на мъртвите, почувствах тяхното наличие и даже събрах огромни откровения от тях.

От друга страна, оставих всичко настрани и погледнах през очите си със песимизъм, като си споделях, че това, което мисля, че съм претърпяла, е фикция, илюзия или просто някакво естествено събитие, което си има научно пояснение.

За повече от 40 години живот на земята имах опция да изпитам доста форми на нематериалност и окончателността на атеизма. Направих цялостен кръг и в този момент се удовлетворявам със знанието, че от другата страна има нещо, което ни чака. Има нещо отвън гибелта и макар че не мога да обясня всичко в един пост, ще се опитам да ви оказа помощ да разберете по какъв начин можете да осъществите контакт с това друго битие.

Осъществяването на контакт е освен това от слушане на безплътни гласове на призраци.

Не желая да обезценявам ловците на духове и инструментите, които употребяват. Разбира се, можете да извършите контакт с духа и по този метод. Това, върху което желая да се съсредоточа, е метод за всички нас, даже тези, които не са осведомени с паранормалното, да се свържат с околните си.

И да, допустимо е всеки от нас да има „ трето око “ или това, което науката назовава епифизна жлеза. Това са главните стъпки, с цел да се свържете сполучливо с тези от другата страна. Уверете се също, че вземате под внимание всички мои предизвестия свързани с тези дейности. От другата страна има освен духове на положителни същества, само че има и отрицателни духове, даже зли същества.

Първо, повишете настроението си

Добре, знам, че това може да звучи и като нещо изречено от тези дразнещи хора, които ви споделят да се „ усмихвате “ от самото начало, само че това е малко по-различно и е в действителност съществено. Първата стъпка, която би трябвало да предприемете, с цел да се свържете с другата страна и да научите по какъв начин да поддържате връзка с мъртвите, е да повишите настроението си. Каквото би трябвало да извършите, с цел да се чувствате щастливи, просто го направете. Включете обичаната си музика, танцувайте или даже гледайте комедия. Трябва да сте в положително въодушевление!

Имайте поради, че не разпространявам използването на субстанции, с цел да вдигнете настроението си, а имам поради естествено високо равнище. С това нараснало въодушевление можете да помогнете на вашият умрял непосредствен човек да ви посрещне. Обикновено умрелите са на по-високо равнище от нас, където има въодушевление, тъй че би трябвало да стигнем колкото се може по-близо до духовните им страсти. Когато увеличим настроението си, можем да преминем към идната стъпка.

Предупреждение : Ако си в неприятно въодушевление и се опитваш да се свържеш, евентуално ще се свържеш с някой негативен дух. Не искаш да правиш това. Също по този начин се въздържай от пиянство на алкохолни питиета, тъй като демоничните сили са привлечени от депресивното въодушевление на опияните.

Оборудвайте се с кристали

Една от най-близките ми приятелки умря, а щерка й ми остави розовите кварцови кристали на майка си. Аз съм постоянно признателна за това, тъй като този съответен кристал притегля безусловна любовна сила. Използването на кристали е значимо, когато се учим по какъв начин да поддържаме връзка с мъртвите, тъй като те носят подкрепящи сили. Те ви отварят благоприятни условия, които укрепват вашата вътрешен глас. Интуицията ви е наложителен инструмент, тъй като ви оказва помощ да дешифрирате мотивациите от духовния свят.

Отворете енергийните си центрове – чакрите

Всеки от нас има енергийни центрове, наречени чакри, седем да сме точни. Най-важните от тези седем са коренната чакра (разположена в корема, представляваща алено въртящо се колело), свещената чакра (в средата на корема, оранжевото въртящо се колело) и чакрата на слънчевия сплит (жълто въртящо се колело, ситуирано в горната част на корема),

И трите чакри би трябвало да бъдат отворени и въртящи се, задействани при приемане на „ входящите сигнали “. Наистина доста наподобяват на антени. Не забравяйте, че би трябвало не просто да пресъздавате това един път, само че и да запазите това изображение на чакрите в главата си, когато „ рисувате “ тази връзката във вътрешността в себе си.

Използвайте отбрана!

Не мога да подчертая това задоволително мощно, само че би трябвало да се предпазите, преди да научите по какъв начин да поддържате връзка с мъртвите. Има всевъзможни типове духове в духовното измерение. Вашето „ отваряне “ дава на всеки от тези духове достъп до жизненоважна част от вашето създание. Така че, преди да отидете по-нататък, би трябвало да се „ покриете “.

Става въпрос за визуализиране на бялата светлина: освен, че можете да употребявате материални обекти, напоени с позитивна сила, а също и благ сили, които да ви пазят. Ако сте духовни, първо може да се обърнете към вашия Бог да ви даде отбрана.

Предупреждение : Никога не се опитвайте да отворите чакрите си, в случай че не сте готови с вярната отбрана. Уверете се, че сте толкоз образовани в отбраната, колкото и в контактите. Дисбалансът може да значи огромни проблеми.

Знайте кого тъкмо търсите

Никога не влизайте в другия свят, без да знаете със 100% сигурност с кого желаете да говорите. Ако желаете да говорите с умрял непосредствен, уверете се, че това съответно желание е циментирано в съзнанието ви. За да извършите по-силен контакт, пробвайте да гледате фотографията на този човек, напряко в очите. Очите се считат за портал на душата и това може да се окаже сполучлив метод да се свържете.

Можете също да употребявате предмети, които в миналото са принадлежали на умрелия, като облекла или бижута. Същността на мъртвите остава върху тези предмети – разбиране, наречено психометрия, и единствено тези неща могат да основат връзка с обичания ви.

Предупреждение : Трябва да сте изцяло сигурни, че предметът принадлежи на индивида, с който желаете да говорите. Ако не, може да се свържете с някой различен и всичко да се обърка. Също по този начин пробвайте да си спомните историята, обвързвана с предмета. Някои бижута или облекла да вземем за пример може да са принадлежали на повече от един човек. Това може да докара до затруднения, когато наградите неправилното лице.

Когато откриете връзката си, използвайте тези четири информационни инструмента:

Когато духовният контакт навлезе във вашето пространство, би трябвало неотложно да се опитате да изчистите мозъка си. Това разрешава всички известия да бъдат отпечатани и разрешава на умрелия да се усеща комфортно и поканен. След това духовете могат да оставят известия по следните четири метода:

1. Вашият умрял обичан човек първо ще изпрати усеща. Ако са умряли ненадейно, може да решат да предадат, че са в мир с това, което им се е случило. Можете да отговорите, като плачете или даже се радвате.

2. В този миг вашият мозък ще стартира да записва информацията. Вашите умряли близки ще стартират да изпращат информация в думи и фрази, даже фрагменти. Най-трудната част от тази стъпка е да разберете дали информацията в действителност идва от субекта или е част от вашето лично мислене.

3. Духовете също могат да изпращат изображения. Тези изображения могат да бъдат от всякакво естество и да идват по разнообразни аргументи. Може би вашият обичан човек желае да направи съответно усещане или може да има значимо обръщение. Каквато и да е повода, обърнете особено внимание на наличието на тези изображения.

4. Вашият обичан човек може и непосредствено да ви приказва. Думите, ще са ясно изговорени и тъкмо в ухото ви, в случай че не употребявате някакъв притежател за приемане на тези известия. Това ще има огромно въздействие върху вашия контакт.

Последно предизвестие!

Винаги го дублирам, ВНИМАВАЙТЕ, когато се научите да поддържате връзка с мъртвите, тъй като не всеки може да стане умел медиум. Да, това е забавно и да, може да е облекчение за вашата болежка, само че достигането до него може да отвори порти, които не постоянно са лесни за затваряне. Не забравяйте, че в действителност не сме осведомени с отвъдното, в случай че не сме видели персонално другата страна.

Инфо: http://megavselena.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР