Да се направи стратегия така, че да обвържем туризъм, история,

...
Да се направи стратегия така, че да обвържем туризъм, история,
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Трябва да направим много повече за рекламната стратегия на страната ни

" Да се направи тактика по този начин, че да обвържем туризъм, история, да вършим културни направления дружно с нашите съседи, с европейските ни сътрудници " - подобен апел насочи вицепрезидентът към хотелиери и ресторантьори. Тя участва на отбелязването на 30 години от основаването на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) в столицата, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Преди няколко часа се върнах от едно тежко пътешестване в Молдова, за жалост славата, която българските курорти са имали, младото потомство там не я познава ", уточни Йотова.

По думите ѝ би трябвало да създадем доста повече за рекламната тактика на страната ни. " България сега се обрисува като едно от най-сигурните места, а екскурзиантът желае там, където отиде, да му е несъмнено за фамилията, за децата му, да хапва хубава храна ", сподели вицепрезидентът. Тя прикани: Трябва да създадем чудесна акция в този момент за зимния сезон и по-нататък, уверена съм, че доста туристи ще избират нашата страна. Имаме какво да покажем.

" През последните години, колкото и да ни се желае повече туристи да идват, да бъде по-успешен туристическият сезон, дано да не бъдем прекомерни оптимисти, тъй като туризмът сега има проблеми в целия свят, в Европа, да се опитаме негативите да трансформираме в свои позитиви ", сподели Йотова.

" Когато човек огледа това число – 30, си споделя това е цялата нова история на България след прехода ", уточни Йотова при започване на обръщението си към представителите на БХРА във връзка годишнината от основаването на асоциацията.

" Благодарности към БХРА, тъй като доста неща се трансформираха за тези 30 години, само че, с цел да се трансформират, трябваше доста неизменност и самообладание ", акцентира още. И добави, че фактът, че сега съществуват толкоз доста поделения на БХРА в страната, демонстрира, че си е заслужавало.

" Тази вечер желая да поздравя всички с още нещо – колкото и рецесии да преодоляхме през последните години – здравни, стопански, финансови, в този момент и войната, която бушува на няколкостотин километра у нас, показахте, че можете да се справяте ", обърна се вицепрезидентът към представителите на асоциацията.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР