Да се изправи лице в лице с бившата си съпруга

...
Да се изправи лице в лице с бившата си съпруга
Коментари Харесай

Снимат продължението на филма Завръщане, Башар Рахал ще се срещне с бившата си

 Да се изправи лице в лице с някогашната си брачна половинка – това чака Башар Рахал в сюжета на продължението на " Завръщане “. Екипът на най-гледания през 2019 година български филм се събра за втората лента, а от фрагментите стана ясно, че героят на 46-годишната звезда – Бранимир, ще се срещне още веднъж с майката на детето си.

В " Завръщане “ стана ясно, че двамата са се разделили поради персонажа на Ники Илиев, който ще е режисьор и на продължението. В ролята на дамата, изневерила на Бранимир със личния му братовчед, още веднъж ще влезе актрисата Йоанна Темелкова, която феновете познават добре от престъпните сериали " Под прикритие “ и " Братя “.

Рахал, Илиев, Диляна Попова, Александър Кадиев, Райна Караянева, Евелин Костова, Искра Донова и Орлин Павлов, който е на терен с дъщеричката си Елизабет – това са единствено част от артистите, които ще се завърнат в " Завръщане “. Камерата за продължението още веднъж ще се върти в Пловдив и по родното Черноморие, разкри пред " Монитор “ наскоро режисьорът. Към актьорския колектив пък евентуално ще се причисли и Китодар Тодоров.

Междувременно в края на лятото се чака първата лента от поредицата да излезе в платформата на стрийминг колоса Netflix. Илиев, Рахал и Богомил Грозев, които бяха и продуценти на заглавието, бяха пред подписване на договорката преди броени седмици. Според нея " Завръщане “ ще бъде наличен в цяла Европа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР