Да се инвестира в две силиконови курви и за частна

...
Да се инвестира в две силиконови курви и за частна
Коментари Харесай

Списък с нещата, които трябва да се направят до следващите избори! Задължително!

Да се влага в две силиконови курви и за частна вила в дубайско. Парите да се вземат по стратегия от министерството на туризма.

На детето - нова спортна кола, щото е приключил частното учебно заведение с три. Парите - от министерството на образованието.

Да се доплати в частното учебно заведение и от три да приключи с пет и шейсет и седем. Да се обвърже с стратегия за повишение качеството на образованието. Ако няма такава стратегия – да се сътвори. Митко, втория братовчед, да стане шеф на програмата.

Нещо за мен. Уиски от 10 хилки бутилката. К`во му е скъпото? То е колкото една скамейка у центъра, бе мама му остаряла. Човек не може в този живот единствено с пейки да живее. Десет бутилки. То където една, там и 10.

Да се направи кастинг за нова държанка, че остарялата към този момент е на половин година и е остаряла. Трябва да и се сменя силикона и диференциала нещо стартира да и хлопа.

Спонсориране на някакъв тв формат, в който новата държанка да стане известна. Няма да се задоволяваме с анонимки, разбираш ли.

Още една вила да се построи. Нещо непретенциозно, до половин милион. Парите да се вземат от програмата за развиване на селските региони.

Ако има стратегия за развиване на градските региони, да се източи в един мезонет. По-добре кооперация. 

Да се прекара до вилата минерална вода. Да се построи басейн с олимпийски размери и да се каже, че басейнът ще се употребява за тренировки на бъдещи олимпийски очаквания.

Да се направи кастинг за бъдещи олимпийски очаквания. Жени до 21 години, хубави, стройни и склонни. Интересът към спорта не е наложителен. Да се изискат пари по новата стратегия от министерството на спорта.

Ако няма минерална вода, да се назначат дълбоки сондажи и да се разгласят че изследванията ще са в интерес на обществото. Ако се откри вода изследванията да са за сметка на обществото, а водата – на концесия. За да е почтено, разбираш ли.

Ако се открие петрол – още по-добре. И той на концесия.

Котката да поеме две от занемарените компании за източване на Данък добавена стойност. Па дано забележим след това по какъв начин прокуратурата ще вкарва котка в затвора… Смееех!

Да се победи на изборите. Сто бона за кебапчета и 100 бона за бири. Да се опишат като представителни разноски. Да им се вземе ДДС-то.

Нещо за кучето. Колибка на морето двеста квадрата. Щото кучето е от огромна порода и да има място. Двор пет декара, с цел да има къде да тича. Парите да се вземат от някакъв фонд за запазване на околната среда. Щото и кучето е околна среда? Нали по този начин?

Ако някой се опита да задава въпроси, да се прати прокуратурата, ДАНС, жандармерията, профилираната прокуратура, баретите и танковете (ако са останали такива).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР