Да се ходи по срещи е трудно, а най-неприятно е,

...
Да се ходи по срещи е трудно, а най-неприятно е,
Коментари Харесай

Топ 7 признака, че той е селски бек и трябва да спреш да излизаш с него

Да се върви по срещи е мъчно, а най-неприятно е, когато готиният, секси мъж, с който си се мачнала онлайн, се окаже някой селски мачо, с който излизането от няколко часа се усеща сякаш продължава година. Просто има няоки неща, които мъжете не престават да вършат на срещи, не осъзнават, че не са ок и не престават да ги вършат. Ето някои образци за това.

Да се разяснява тежестта

Темата си е много персонална, а няма нищо по-неприятно от това, в случай че човек, с който излизаш (без значение за първи или следващ път) стартира да прави мнения за тежестта ти. Освен това една жена знае доста добре по кое време и дали е напълняла и без да ѝ се споделя. 

Виж още: Разказ от първо лице: Какво съставляват секс празненствата, има ли правила и посещават ли ги звезди 

Да рови в обществените мрежи

Ок, всеки върша някакъв вид research, само че нормално не го разяснява. Неприятно е, когато той направи коментар за някое твое пътешестване от 2018 година да вземем за пример. Даже си е крийпи.

Да те кани у тях

Safe места за първа среща са паркове, заведения, питейни заведения, кафенета, някоя централна градска улица. Да, само че има мъже, които канят напряко вкъщи си. Това не е ок.

Да упорства за фотоси

Да, ти може и да си си поставила фотоси в профила, само че той да продължава да упорства да му пращаш фотоси, даже и да става въпрос за най-обикновени селфита. Крийпи е, необичайно е, не е добър сигнал.

Виж още: Балканското е в него: Той има БГ корени, наследник на Том Ханкс е и не знаете нищо за него

Да разяснява грима/ноктите

Невероятно, само че факт: дамите не се гримират за мъжете, не вършат и маникюра си за тях. Те го вършат за себе си. Така че, в случай че той ти каже, че си по-красива без грим, може да го приемеш като мнение, само че не и като съвет. 

Да разделя нещата на мъжки и женски

Пиенето на бира не е мъжко нещо, нито яденето на салата - женско. Това важи и за много неща в семейството, само че въпреки всичко приказваме за срещи. 

Виж още: Цял живот се къпем погрешно! Трябва да мием единствено тези три елементи от тялото

Да не зачита вижданията ти

Все тая дали става въпрос за Левски/ЦСКА, политика, LGBTQ+ въпроси и тн. В основата на връзките (каквито и да са те) седи уважението. Ако той не зачита вижданията ти, няма смисъл да продължавате.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР