Да премахнем езичеството от медицината, така започва постът на Волен

...
Да премахнем езичеството от медицината, така започва постът на Волен
Коментари Харесай

Сидеров застана срещу Хипократовата клетва: Да премахнем езичеството от медицината

" Да премахнем езичеството от медицината ", по този начин стартира постът на Волен Сидеров, водач на " Атака " във Facebook.

" С тази обява желаеме да предизвикваме разискване и въвеждане на православен обет, който лекарите християни да поставят при дипломиране вместо езическата Хипократова клетва! ", написа Сидеров във Facebook и изяснява, че хипократовата клетва принуждава лекари християни да се кълнят в непознати божества нарушавайки втората Божия заповед - " Да нямаш други богове с изключение на мене ".

" С това лекарите християни не получават благословия от Иисус Христос в тази комплицирана и виновна задача да лекуват хората и това е една от аргументите да има доста лекарски неточности и корупционни практики в тази област! Хипократовата клетва би трябвало да остане, като част от международната просвета, а на нейно място да бъде даван обет от лекарите по текст съгласуван и построен напълно на православна основа върху Библията! Това ще внесе отговорност в дейностите на лекарите, ще понижи лекарските неточности и корупцията и лекарското съсловие с този обет ще получи благословията на Господ Иисус Христос, с цел да имат оптималната успеваемост в лекуването!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР