Да прекараме качествено свободното време със семейството и приятелите си

...
Да прекараме качествено свободното време със семейството и приятелите си
Коментари Харесай

Широк избор от безплатни игри за вълнуващо гейминг изживяване с телевизорите на LG

Да прекараме качествено свободното време със фамилията и приятелите си става все по-търсено, само че и мъчно начинание. Динамиката на всекидневието и връзките ни се е покачила до толкоз, че потребителите търсят все по-силни, съвременни, премиум преживявания. Но можем ли да открием търсеното вкъщи? С първокласните тв приемници на LG 4K Ultra HD с HDR и цялото семейство може да се наслаждения на висшо зрителско преживяване, а гейминг фанатиците ще завоюват спомагателния плюс от необятната гама безвъзмездни и платени игри, които могат да играят непосредствено на тв приемника. С тези преимущества, LG 4K Ultra HD може да трансформира всяка вечер в ужасно гейминг съревнование - самостоятелно или за цялото семейство.

LG 4K Ultra HD с HDR е идеалният гейминг тв приемник, предлагащ голям брой вълнуващи игри, както безвъзмездни, по този начин и налични след в допълнение възнаграждение. Всеки геймър знае какво огромно преимущество е играта непосредствено на тв приемника, без да са нужни спомагателни конзоли. Хиляди игрови вселени на една ръка разстояние. Потребителят може да се наслаждения на голямата библиотека от заглавия за игри в облака и да ги възпроизведе неотложно, без да губи време за евакуиране или актуализации.

Широката гама игри не са единственото преимущество на LG 4K Ultra HD. Редица функционалности и варианти за персонализация трансформират тв приемника в желан избор за всички геймъри. Game Optimizer и Game Dashboard отварят многочислени благоприятни условия за оптимизация на играта, игровите настройки и менюто на тв приемника, тъй че да паснат съвършено на стила и потребностите на потребителя. Разбира се детайлната графика, по-бързото време за реакция и многото фрагменти в секунда, които LG тв приемниците обезпечават, са основно преимущество, което подвига гейминг преживяването на последващо равнище.

Любителите на топло прекараните фамилни вечери също могат да открият нещо за себе си на LG 4K Ultra HD. Селекцията от виртуални настолни игри на тв приемниците дава опция на потребителите да прекарат качествено фамилно време в занимателни или спокойни игри - подобаващи за всеки миг или време на открито. Една от игрите, които към този момент са налични на тв приемника е шахът, с достъп до разнородни функционалности - в това число урок за начинаещи, с разнообразни равнища на компликация и опция за игра против компютър или различен състезател. С усъвършенствана графика и интерфейс, играта може да се трансформира в обичано фамилно занятие. Други безконечни игри, включени в портфолиото на LG тв приемниците, са билярд, въздушен хокей, тенис на маса и други

Телевизорите изминаха дълъг път от необятни черни кутии до елегантни и минималистични екани, които безспорно усъвършенстват всекидневието на потребителите. С нараснало качеството на изображението и спомагателни функционалности, те стават дейна част от живота ни, предлагайки развлечение, угаждане на потребностите и скъпи мемоари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР