Да предлагаш на търговците бира, когато вършат работа за теб,

...
Да предлагаш на търговците бира, когато вършат работа за теб,
Коментари Харесай

„Карам търговците да се разхождат в храстите – съпругът ми казва, че съм луда, но те не ми бъркат в тоалетната“

Да предлагаш на търговците бира, когато правят работа за теб, е много нормална процедура – само че една жена има вяра, че да им позволиш да употребяват твоята тоалетна е една стъпка прекомерно надалеч, ако съсипят трона й.

63-годишната Ема Парсънс беше наела търговец да сложи ограда в задната й градина, само че когато той попита дали може да употребява тоалетната й, тя му сподели, че не може. Докато чужд в банята ви може да ви изнерви за няколко минути, множеството хора просто биха се свили през нея - само че Ема не усещаше, че може и не искаше той да обърка нейния прелестен тоалет.

Вместо това тя го инструктира да „ пие в градината “, показвайки му шубрак хортензия, който може да полива, оповестява The Sun. Тя даже го насърчи да употребява прилежащата градина, тъй като сега е празна и се „ продава “. Ема, която е омъжена за пенсионирания инженер-химик Кевин, на 62 години, твърди, че служащият изглеждал „ шокиран “ – само че тя показа, че в никакъв случай не желае непознати в тоалетната си, защото е прекомерно ц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР