Да посегнеш на лекар в родилен дом трябва да си

...
Да посегнеш на лекар в родилен дом трябва да си
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Избягвайте всякакви разпри с роми, защото напрежението расте и става спирала

Да посегнеш на доктор в родилен дом би трябвало да си урод. Това е някакво отклоняване. За да го направиш значи ти вътрешно си го носил. Надявам се за строго наказване, да посегнеш на лекарката и то в родилен дом е неприемливо. Това сподели лисерът на "Атака " Волен Сидеров пред БТВ.

Той разяснява и концепцията издръжката за третото дете в фамилията да се поеме от страната. „ Такива ходове направи Орбан в Унгария. Тук би трябвало да се направи разделяне за такива, които носят отговорност, и такива, които не. За вторите страната не би трябвало да дава отговор “, уточни той и загатна, че първо би трябвало да се реши казусът с второто дете.

„ Говоря с доста мои млади колежки, който чакат да създадат кариера и отсрочват. За благополучие при нас с Деница, тя няма съображения да имаме второ дете, само че това е божа работата. Разбира се, че и аз нямам срещу, макар годините ми “, съобщи Сидеров.

Той разяснява и протичащото се в Асеновград. „ Началото на всичко това е в годините след 90-та. Беше заложено по този начин, че тази общественост освен да не се интегрира, само че да се капсулова и да се трансформира в затворено общество, което да развъжда нарушители. Наложено е извън да се разбие България, да има евтина работна ръка “, уточни Сидеров.

„ Малко хора го знаят, само че в Западна Германия е провеждан геноцид по отношение на ромите и те са съвсем изчезнали. България постоянно е имала приемливост по отношение на ромите. Западните страни, които ни споделят да интегрираме ромите, отхвърлят да го създадат “, разяснява още водачът на „ Атака “.

По отношение на другият случай на експанзия от Смолян, където роми са пребили грубо младо момче, той разяснява какво би направил. "Бих се заел да поканя ПГ на "Обединени патриоти " и вътрешният министър и да се поработи да се предотвратяват такива произшествия. Моят съвет е - избягвайте всевъзможни разпри с представители на тази общественост, тъй като това напрежение пораства и става серпантина. Дори и да се почувствате афектирани, по-добре отминете ".

Той разяснява и връзките сред политическите партии. „ Националистите освен че не сме рискови, потребни сме. Малко, в случай че Движение за права и свободи и останалите, които не са влезнали в Народното събрание, да запазят успокоение, с цел да поработят нашите представители, да се види дали сме рискови или потребни. Ние сме тези, които карат ГЕРБ да одобряват неща, които другояче не биха приели. Неща, които са задоволително смели. Борисов не е шубе, само че се преценява с Брюксел “, сподели още Сидеров.

Той се похвали, че е съумял за 2 месеца да помогне приемът в математическите гимназии в България да се промени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР