Да отдадем дължимото и на всички българи, които воюват за

...
Да отдадем дължимото и на всички българи, които воюват за
Коментари Харесай

Радев: В Деня на храбростта да отдадем дължимото и на всички българи, които воюват за истината, въстават срещу произвола и застоя

Да отдадем дължимото и на всички българи, които водят война за истината, въстават против произвола и застоя. Това сподели президентът Румен Радев на пл. „ Александър I Батенберг “ във връзка Деня на храбростта и празника на Българската войска, оповестява Агенция „ Фокус “.

„ Да не забравяме, че през днешния ден 6 май е и Ден на храбростта. Да отдадем дължимото на всички българи, които водят война за истината, въстават против произвола и застоя и отстояват демокрацията. В тях е вярата за една по-справедлива, по-човечна и просперираща България. Чест и популярност за Българската войска и за всички храбри българи. Честит празник на хората с пагони. Да живее България “, сподели Румен Радев.
По думите му след десетилетия на неуважение Българската войска би трябвало да заеме своето почтено място в българското общество. „ Това ще стане освен по силата на външните ни провокации и съюзните ни отговорности, а тъй като армията ни е призвана да бъде стожер на непоклатимост, държавност и парламентарен ред. Като институция с високо публично доверие, която би трябвало да бъде опазена от всевъзможни политически вмешателства. Българската войска е школа за национализъм и геройство, на отдадени на Отечеството персони, които имат един блян – свободна, мощна и благоденстваща България. На тях изискуем самопризнание и по-добри условия, с цел да могат почтено да извършват своята сложна, рискована и високоотговорна задача “, добави президентът.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР