“Да, ние имаме решение от вчера на колективния орган на

...
“Да, ние имаме решение от вчера на колективния орган на
Коментари Харесай

Ексклузивно! ГОРЕЩ КОМЕНТАР! Иван Таков за избора на шеф на СОС: Няма сглобка! Не очаквам изключвания от НС на БСП!

“Да, ние имаме решение от през вчерашния ден на груповия орган на Градския съвет да намерим решение при по-широк консенсус. От всички тук през днешния ден чухме, че са склонни да търсим и да намерим решение. Всички са склонни да намерим решение за най-много шест месеца, а точно до юли месец, с цел да проработи най-сетне Общинския съвет ”. Това заяви извънредно пред журналиста на “Свободно слово ” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, общинският консултант от Българска социалистическа партия Иван Таков.

 

По думите на Таков това е било неотложно, тъй като СОС не работи към този момент три месеца. 

 

" Градът е в спешно положение. Видно е през последните месеци, че най-голямата група не може да откри такова решение. И най-сетне да стартираме да си приказваме в комисиите, в залата, а не да обясняваме, че не работи Общинският съвет и за какво има толкоз насъбрани проблеми ", сподели още той. 

 

Лидерът на столичните социалисти също акцентира, че е значимо да се знае, че няма никакво съглашателство.

 

" Няма никакви сглобки, обединения и (не)коалиции. Ние имаме ясно решение на нашите групови органи, взели сме си решение на групата. Не е елементарно това решение - извънредно мъчно е поради всичко, което се случи в последните месеци. Но ние имаме и отговорност към града и към жителите на този град ", добави той.

 

Какво още сподели Таков, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, извънредно в “Свободно слово ”.

Автор: svobodnoslovo.eu

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР