Да не се окаже, че вместо с десни мерки да

...
Да не се окаже, че вместо с десни мерки да
Коментари Харесай

ГЕРБ предупреди управляващите за грешки

Да не се окаже, че вместо с десни ограничения да се вършат леви политики, с невежи принадлежности се вършат левашки политики. С тази игра на думи Деница Сачева - народен представител, член на изпълнителната комисия на ГЕРБ и някогашен обществен министър, разяснява последствията от признатото от предходния парламент преизчисляване на пенсиите от 25 декември.

Заедно с сътрудниците си Томислав Дончев и Десислава Атанасова тримата свикаха брифинг с цел да предупредят за неточности на новото ръководство в региона на пенсионното дело, опазването на персоналните данни и външната политика. " Наше обвързване е да предпазим държавното управление от някои неточности ", сподели Сачева.

ГЕРБ ще изиска чуване в Народното събрание на обществения министър Георги Гьоков " да изясни какво се случва с пенсиите " откакто при изплащането им след преизчислението пенсионери се оплакват, че са получили по-малко нарастване, в сравнение с са очаквали, други споделят, че са взели под оповестения междинен % от 12.5%, а трети - че са получили по-малко, в сравнение с през декември, макар обещанията на властта това да не се случва.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР