Да напусна или да не напусна работа?Хората напускат работа по

...
Да напусна или да не напусна работа?Хората напускат работа по
Коментари Харесай

Готови ли сте да напуснете работа?

Да напусна или да не напусна работа?

Хората напущат работа по голям брой аргументи, само че постоянно решението е обвързано с взискателни шефове, неразумни периоди и чувството, че обстановката в никакъв случай няма да се усъвършенства.

Когато един неприятен или под напрежение ден на работа се трансформира в нещо всекидневно, това може да е знак, че главният проблем е самата работа ― и към този момент няма какво да спечелите, в случай че останете.

Понякога хората имат това чувство, което ги води към вратата доста преди да обмислят да подадат оставката си. Но в случай че изчаквате още, ето признаци, че може да сте подготвени да напуснете работата си:

Осъзнавате, че сте подценени

Желанието за по-голяма заплата (не е изненада!) е главната причина хората да решат да изоставен работа. Ако сте уверени, че получавате незадоволително възнаграждение и не сте уверени, че ще получите покачване в рационален интервал от време, по-добре е да потърсите нови благоприятни условия, които биха могли да са подобаващи за вас.

Осъзнавате, че вашето работно място цени бърнаут културата

Когато се чака да сте разполагаем 24/7 и има дребна приемливост към взимане на отпуск или болничен, вие сте в компания, която желае чиновниците й да работят, до момента в който не изгорят. Напуснете, до момента в който можете. Организация, която има сходна политика, е изключително рискова за експертите, тъй като постоянно следствията могат да бъдат страшни.

Работата ви предизвиква физически стрес

Ако мисълта за вашата работа ви изтезава с безсънни нощи, мускулни болки, болки в стомаха, главоболие и други физически признаци на стрес, това са признаци, че тя е токсична, написа profit.bg. Дългите часове в офиса, неналичието на автономност и икономическата неустановеност могат да допринесат за типа нездравословна среда на работното място, от която би трябвало да се отървете, вместо да се пробвате да се справите нея.

Плачете, до момента в който отивате на работа

Ако сте стигнали до миг, в който се страхувате да отидете в офиса, несъмнено е време да напуснете. Въпреки че има доста аргументи, заради които може да се чувствате по този метод, никоя от тях не си заслужава разсъдъка и психическото ви благоденствие.

Отегчени сте

Ученето ни държи стимулирани, а когато спрете да учите, това постоянно е знак, че сте надраснали работата си. Ако работата, която вършите, не ви разрешава да се чувствате като че ли постигате нови цели или ви кара да скучаете, в случай че чувствате, че вършиме едно и също нещо още веднъж и още веднъж и не получавате благоприятни условия да извършите идващото нещо, за което сте подготвени, това може да е знак, че би трябвало да продължите напред.

Прекарвате повече време в мислене за благоприятни условия отвън действителната ви работа

Ако откриете, че сте погълнати от пристрастеност, която не е част от работата ви, това може да е знак, че сте подготвени за промяна на кариерата. Един от най-големите признаци за това е, когато просто се чувствате неспокойни. Вашият интерес към нещо друго ви принуждава да вършиме проучвания, да четете за него, да посещавате групи по ползи. Помислете дали да не потърсите нещо в друга сфера.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР