Да ми купи нов автомобил господинът, който ми е ударил

...
Да ми купи нов автомобил господинът, който ми е ударил
Коментари Харесай

Потърпевш в катастрофа с дрогиран полицай: Искат да го прикрият!

Да ми купи нов автомобил господинът, който ми е блъснал колата, за това упорствам и очевидно ще се съдим, съобщи Динко Динев

Полицай от 8 районно управление (на МВР) е бил задържан, откакто провокирал злополука в столичния квартал „ Дружба ”. Служителят на Министерство на вътрешните работи е самокатастрофирал, съобщи .

Пристигналият на място екип на полицията му направил тест за опиати, който се оказал позитивен. Служителят е отказал тест за алкохол.

Случаят е от 9 октомври вечерта. След като е извикан да работи изключително поради митингите, полицаят тръгва с лекия си автомобил самичък. На завой в квартала обаче удря кола и бяга от местопроизшествието. След това отива пред районното, където леко удря още две коли.

На мястото на злополуката отива негов другар, който декларира, че е карал колата. Шофьорът на единия ударен автомобил обаче твърди, че друг човек е блъснал автомобила му.

Два часа по-късно на мястото се връща самият полицай и признава виновността си. Отказва тест за алкохол, само че се съгласява за опиати и дава позитивна проба. Тестът е отчел съществуване на амфетамин.

Потърпевшият водач обаче подозира, че казусът ще се потули.

“В протокола ми написа, че ПТП-то е станало в 9 часа. Няма по какъв начин да е станало тогава, тъй като аз още бях на работа, пътувам от работа с този автомобил. Аз би трябвало да съм бил вътре в колата като е станало, в случай че е станало в 9 часа. А аз не съм бил. Това е станало след 9 и половина като съм се прибрал. Но никой не споделя точния час. От там излизам с разбиране, че желаят да го прикрият ”, описа Динев.

Мъжът твърди, че поради всички скандални случаи напоследък, към този момент няма доверие в органите на реда.

Поради неспособност на фамилията да поправи колата, тя остава разрушена и паркирана, там където е била блъсната. Динев споделя, че застраховката няма да може да покрие вредите и се усеща в невъзможност.

“Да ми купи нов автомобил господинът, който ми е блъснал колата, за това упорствам и очевидно ще се съдим. Или този да покрие вредите, или да ми купи нов, тъй като ми връзва ръцете отвред. Без кола съм заникъде ”, съобщи пострадалият.

Вчера от прокуратурата привлякоха полицая към наказателна отговорност. Предстои да се изиска и мярка за непрекъснато задържане под стража.

Полицейският чиновник е на 32 години, с 10 години стаж в Министерство на вътрешните работи. Той е арестуван за период до 72 часа. Предстои прокуратурата да му предяви обвиняване. Ако бъде приет за отговорен, може да получи наказване „ отнемане от независимост ”, оповестяват от прокуратурата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР