Да махнем това, а не да правим това. Обичайно е,

...
Да махнем това, а не да правим това. Обичайно е,
Коментари Харесай

Миков почна да дава съвети на БСП да не влиза в управление

Да махнем това, а не да вършим това. Обичайно е, резултатите са нормални – правехме го за положително, стана както нормално. Така някогашният ръководител на Българска социалистическа партия и на Народното събрание Михаил Миков разяснява какво чака от 45-тото Народно заседание.
Миков уточни, че нормално протестният избор генерира огромни упования, а следват огромни разочарования. Хората се умориха ГЕРБ да ги ръководи, това е ясно – само че по-полека с реваншизма, предизвести той пред Нова телевизия.
 Нинова против Българска социалистическа партия: Рунд финален Нинова против Българска социалистическа партия: Рунд финален
Ще подкрепим държавно управление на " ИТН ". Това изречение на Корнелия Нинова ѝ отвори още един фронт, още веднъж вътрешен. Не тъй като...
Големият въпрос е, че социално-икономическите връзки в България не подхождат на представителството в Народното събрание, съгласно Миков. Той сподели, че огромният абсурд при бедността в България бил, че има десен парламент, а не на Левицата, само че не разяснява за какво е по този начин в случай на опита от предходни леви ръководства.
Кой ще бъде опозицията в Народното събрание, попита още Миков. А на въпрос по какъв начин би трябвало да постъпи Българска социалистическа партия, отговорът беше, че Българска социалистическа партия трябвало да се опита да се съобщи като представител на болшинството с „ леви ползи ” и да застане в очевидна съпротива. Във властта се обрисува болшинство на така наречен протестни партии, в това число с помощ от Движение за права и свободи и ГЕРБ, счита той.
Миков има вяра, че Българска социалистическа партия ще се откаже от лъчение на държавно управление през мандат, само че най-малко до момента Българска социалистическа партия не се заявявала като ясна съпротива на „ шарени обединения в дясно ”. „ Обявяването против не е задоволително – значимо е против какво си ”, сподели той.
„ Ако ще се реалокирам, ще е в нещо ясно ляво ”, съобщи Миков за политическото си бъдеще.
 Журналист: Борисов може да се върне на бял кон след нови избори, само че единствено в цирка Журналист: Борисов може да се върне на бял кон след нови избори, само че единствено в цирка
" Някои плашат, че с нови избори наесен Боеко щял да се върне на бял кон. Може, само че към този момент единствено в цирка. С униформа на военачалник и нагизден...
„ Имало е случаи, в които съм издирвал госпожа Манолова да ме смени – и я няма, и си имахме напрежение по този въпрос. Имало е случаи, при които съм спирал съвещание с претекст, че би трябвало да ида до тоалетната ”, описа Миков за опита си като ръководител на Народно събрание по времето на Орешарски, когато де факто имаше единствено един заместител – Мая Манолова.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР