Да махнат главния прокурор, преди да арестува Бойко Борисов, и

...
Да махнат главния прокурор, преди да арестува Бойко Борисов, и
Коментари Харесай

Иван Гешев ще участва в следващите парламентарни избори

Да махнат основния прокурор, преди да арестува Бойко Борисов, и да овладеят правосъдната система посредством конституционни промени, орязващи президентските пълномощия, са най-видимите резултати от ръководството през последните девет месеца.

Това съобщи в Благоевград Иван Гешев, който показа самодейността " 1 000 000 гласа за мир " и удостовери, че основаният от него " Граждански блок " ще взе участие в идните изключителни парламентарни избори.

Имало е приключване на информация, че основният прокурор е подготвял искане за снемане на имунитета на водача на партия ГЕРБ Бойко Борисов и за неговия легален арест, съобщи на конференция в Благоевград Гешев, който разяснява ръководството през последните девет месеца по този начин:

" Единственият триумф на тези 9 месеца е, че съумяха да махнат основния прокурор, тъй като ги е боязън, че Борисов най-вероятно щеше да бъде задържан и тъй като желаеха да си решат политическите проблеми. Вторият резултат е, че трансформираха нелегално Конституцията и ограничиха пълномощията на президента. Борбата сега е за надзор върху съда и прокуратурата. Промениха си по този начин, както устройва ГЕРБ и Движение за права и свободи ".

Иван Гешев удостовери, че основаният от него " Граждански блок " се готви за присъединяване в изборите със мощни цивилен листи:

" Категорично декларирам, че ще участваме на избори. По какъв метод - ще преценим. При съблюдаване на закона. Дали ще използваме партия мандатоносител, дали ще създадем коалиция, това няма значение ".

В Благоевград Гешев показа самодейността " 1 000 000 гласа за мир ", чиято цел е да отбрани българския народен интерес от вероятно замесване на страната ни във война:

" Мисля, че ще бъде подкрепена от българите, тъй като това не е имагинерна заплаха, това е действителна заплаха. Работи се съществено ние да бъдем въвлечени във война ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР