Да, любимата жена на любимия певец изгуби годежния си пръстен

...
Да, любимата жена на любимия певец изгуби годежния си пръстен
Коментари Харесай

Да загубиш годежния си пръстен в стриптийз бар: случката на Ед Шийрън ще ви разсмее от сърце

Да, обичаната жена на обичания артист изгуби годежния си пръстен в стриптийз бар!

30-годишният Ед Шийрън описа случката по време на изявление за шоуто The God's Honest Truth, а мотивът беше текстът на песента "Collide ":

We made love in the sky / Правихме обич в небето

Overslept and missed the Northern Lights / Успахме се и изпуснахме Северното зарево

You lost your wedding ring, but I didn't mind / Ти изгуби годежния си пръстен, само че не ти се дразня

Cause I got a feeling, baby, we'll be fine / Защото имам възприятието, скъпа, че ще се оправим

Ходенето по стриптийз питейни заведения като че ли не подхожда на имиджа му и той е изцяло наясно с това:

Първо, не обичам да вървя по стриптийз питейни заведения. Мисля, че няма да се отрази добре на репутацията ми. Не желая да ме възприемат като подобен човек. Пиша текстове на песни от дълбините на сърцето ми за връзките, които съм имал. Нямам нищо срещу хората, които вършат такива неща, просто аз не искам да бъда част от това.
 15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха  15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха  15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха  15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха
И въпреки всичко, моите другари обичат да вървят на такива места. Веднъж бяхме в Торонто и те ми споделиха: „ Отиваме на стриптийз бар. И, апропо, Чери ще бъде там. “ Казах им, че аз ще бездействам за довечера и ще се върна в хотела, с цел да се наспя. Именно там тя загуби пръстена.

На другата заран и двамата осъзнават какъв брой трагикомична е цялата обстановка и по какъв начин би прозвучал въпроса: „ Извинете, виждали ли сте един годежен пръстен в стриптийз бара? “

Знаех единствено, че пръстенът го няма. Оказа се след това, че годеницата ми е заспала на един от диваните в хотела и бижуто се е заклещило сред възглавниците.

Тази история има благополучен край, само че ни накара да се замислим за силата на доверието сред двама души. Опитваме се да си представим какво би се случило, в случай че това се беше случило на нас самите. И въпреки всичко, в случай че написаното дотук ви звучи налудничаво, почакайте да разберете детайлности за самия годеж!

 ед шийрън Getty

Оказва се, че Шийрън на няколко пъти би трябвало да промени времето и мястото на предлагането.

Купих пръстена шест месеца след първата ни среща. Просто го скрих в чантата ми. Щях да ѝ предложа директно след Фестивала Гластънбъри* във Англия. Поканих всичките ми другари и родственици, подготвих пръстена... Когато моментът настъпи, си споделих: „ По дяволите, това не е редно, не мога да го направя пред 40 души след концерт. “ В последна сметка резервирах пръстена и взех решение да изчакам подобаващ миг.

Историята продължава по този начин:

Малко след Коледа отидохме в Италия. Гравирах датата, на която мислех да ѝ предложа. Планирах всичко, даже сложих пергола в края на градината, където мислех да я заведа да гледаме залеза и да пием вино. Тогава стартира да вали! Направо заваля като из ведро.

Казах си: „ По дяволите, гравирах тази дата! Трябва да се случи през днешния ден, на следващия ден към този момент ще е прекомерно късно, датата ще е неверна. “

И по този начин, предлагането се случва на закрито, само че в точния момент, бъдещата младоженка е шокирана, само че намира сили да каже огромното съдбовно „ Да “!

Следва луксозна сватбена гала, след това , а останалата част от приказката към момента се написа...
 7 доказателства, че се кани да ти предложи брак  7 доказателства, че се кани да ти предложи брак  7 доказателства, че се кани да ти предложи брак  7 доказателства, че се кани да ти предложи брак
* Най-големият музикален фестивал в света.

Певецът и половинката му Чери Сийборн се сгодиха в края на 2017-та. Двойката се познава от ученическите си години, когато посещава гимназията Thomas Mills в Съфолк. Смята се, че двамата са обвързани от 2015 година, само че не се демонстрират в общественото пространство постоянно дружно. Ед Шийрън е легендарен с това, че държи персоналния си живот отвън светлините на прожекторите, а в този момент се оказва, че изпълнителят е съумял да скрие едно от най-важните събития –!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР