Да лежите будни през нощта, когато отчаяно искате да си

...
Да лежите будни през нощта, когато отчаяно искате да си
Коментари Харесай

Трикът за сън с петте сетива, приветстван от лекарите, може да ви помогне да се унесете по-бързо

Да лежите будни през нощта, когато обезверено желаете да си кимнете, е вбесяващо, изключително когато сте тествали всички лосиони, спрейове и маски за очи пазарът.

Когато се придържате към прецизна рутина за лягане и релаксирането и отпущането преди сън просто не се опасявайте, защото един специалист приветства необикновена техника, която може просто да ви изпрати напряко в сънливия град.

Сънят ни оказва помощ да си „ починем и изправим “ мозъка и тялото си и NHS акцентира, че е „ витално значим за положителното физическо и психическо здраве и благоденствие. Така че се опитвайте да получите повече – изключително в случай че ви липсва - в никакъв случай не е нещо неприятно.

Д-р Дебора Лий от Dr Fox Pharmacy изясни, че „ способността за заспиване се назовава инертност на съня “ и на средностатистическия човек са нужни сред 20 и 30 минути, с цел да се унесе. Тя сподели: „ Латентността на съня е значима, тъй като в случай че лишава повече време, с цел да заспите, няма да постигнете вярното количество цикли на сън и ще спите по-малко,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР