Да живее краля? Принц Андрю е лобирал“ пред кралица Елизабет

...
Да живее краля? Принц Андрю е лобирал“ пред кралица Елизабет
Коментари Харесай

Принц Андрю и Даяна опитали да избутат Чарлз от престола

Да живее краля? Принц Андрю е „ лобирал “ пред кралица Елизабет II да спре Чарлз да стане крал на Англия. Това разкрива нова книга. 

В извънредната биография „ Камила, херцогиня на Корнуол: От заточеник до бъдеща брачна половинка на кралицата “ авторката Анджела Левин твърди, че Андрю е заговорничил с принцеса Даяна и някогашната му брачна половинка Сара Фъргюсън, с цел да попречи на Чарлз да бъде коронясан за крал, преди кралицата да почине, написа New York Post.

Според книгата, която разказва в детайли живота на Камила, Андрю изрично се е борил против брака на Чарлз и Камила - които в този момент са крал и кралица-консорт.

Вместо Андрю да стане крал, Уилям щеше да е на линия за трона - само че единствено в случай че кралицата почине преди Уилям да навърши 18 години, твърди книгата.



Левин, която е написала голям брой биографии за живота на членовете на кралското семейство, приписва информацията на „ върховен вътрешен човек “, който споделил, че Андрю е заговорничил с Даяна, с цел да „ избутат принц Чарлз настрани “.

„ Когато Даяна беше жива, посредством другарството си със брачната половинка на Андрю – Сара, тя заговорничеше с Андрю да се опита да отблъсне Чарлз. По това време Андрю е към момента младеж.

„ Бяха мрачни и странни времена, когато параноята стана действителност ”, споделя високопоставената фигура близка до кралското семейство пред авторката на книгата.

„ Поведението на Андрю беше доста, доста отрицателно и извънредно неприятно за кралица Елизабет, която не беше съгласна. Казаха ми, че това е един от редките случаи, когато той не е постигнал своето ”, споделя Левин. „ Той явно е бил доста сърдит, че не може да ръководи страната по някакъв метод и затова демонстрира неприязън към появяването и приемането на Камила ”, добавя авторката.

“Неприятен ”, “подъл ” и “отровен ” са избрания за Андрю, които могат да бъдат открити в книгата. Предполага се, че Чарлз и Андрю са имали бурни връзки през годините, изключително откакто херцогът на Йорк беше лишен от военните си трофеи след случай на полово принуждение и откриване на връзки с Джефри Епщайн.

Дори на погребението на майка му на Андрю му беше неразрешено да носи военната си униформа. Откакто беше лишен от кралските си отговорности, опозореният принц се истава отвън медийното внимание, като се изключи прочувственото му известие за починалата му майка.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР