Да изневеряваш на жената, която те гледа с толкова доверие

...
Да изневеряваш на жената, която те гледа с толкова доверие
Коментари Харесай

Не ти прави чест да изневеряваш на жената, която те гледа с толкова доверие и обич

Да изневеряваш на дамата, която те гледа с толкоз доверие и любов е закононарушение. Никоя жена не желае да се сблъска с казуса „ невярност “, само че от време на време това е неизбежно. Повечето двойки минават през тази компликация, само че за жалост не всички съумяват да се оправят с нея и да запазят връзката си.

Знаете ли кое е по-лошо от изневярата? Съмненията за нея. Съмнения, които постепенно може да те убият. Съмнения, които може да те докарат до полуда. И истината е, че за мъжете, дамите, които се съмняват в невярност са „ луди “, „ параноични “ и „ преувеличават “. Но дамата постоянно усеща, когато нещо не е наред във връзката. И постоянно усеща, когато към този момент мъжът до нея не я обича и не я гледа по същия метод. Не се опасявай да научиш истината. По-добре да схванеш какво в действителност се случва с колегата ти, в сравнение с да живееш с мъчителни подозрения.

Когато изневеряваш – постоянно ще се издадеш

Той се отегчен от вас и има смелостта да ви каже за това

Вече сте дружно от известно време, само че в никакъв случай не ви се е случвало тематиките ви на диалог да се изчерпят и да няма какво да си кажете. Той постоянно е мислил, че си най-забавния човек, с който може да бъде, само че в последно време държанието му е променено към теб.

Сега той те намира за скучна и даже не се колебае да ти го каже в очите.

Това ли е методът, по който се обличаш? Не си ли задоволително интелигентна? Вероятно самият той е отегчителен, само че ти споделят това, тъй като това е, което в действителност усеща. Но каквото и да става, не вярвай, че виновността е единствено и само това. Обикновено, когато се стигне до това, и двамата сътрудници имат по-малко виновност. Разбира се, може да му се струваш към този момент скучна, в случай че той се среща с някоя друга, с която му е по-интересно и занимателно. Удобно, само че предвидимо и скучно. И това е може би единствената причина да се усеща по този начин.

Чувствата му към вас изстиват

Партньор, който изневерява, се бори с страстите си всекидневно. Може би си мислите, че той е леден и неприятен човек, само че той е нещо по-опасно – той е просто човек. Това значи, че ще направи старания да те обича още веднъж, както преди, само че просто не може, тъй като е влюбен в някой различен. Той се пробва да сте още веднъж както преди, само че за жалост от време на време не се случва това, което ние желаеме.

Но дамата постоянно усеща по кое време към този момент не я обичаш. Винаги знае, когато целувките не са от сърце, а погледът е към този момент празен.

Неговите другари наподобяват подозрителни, когато си в близост

Техните другари са и твои другари, само че несъмнено те почитат повече него, в сравнение с теб и това е изцяло обикновено.

Приятелите се застъпват за теб, даже в случай че знаят, че грешиш. Именно и поради това те са склонни да прикриват неправилните дейности на твоя сътрудник, само че също по този начин и не могат да се преструват пред теб, че нищо не се случва и по тази причина се държат необичайно.

И множеството от тях не са положителни артисти, тъй че е евентуално да се държат неудобно, когато сте дружно. Партньорът ти евентуално им е споделил за новата спекулация, само че ги е помолил да я пазят в загадка за в този момент.

Той желае повече персонално пространство

Странно ти е, когато той желае повече персонално пространство, тъй като не сте се карали в последно време и даже не сте имали дребни разногласия. Но тогава за какво му е да желае това от теб? Възможно е той да минава през сложен миг или да има проблеми в работата, които не желае да ти показа. Но това не изключва опцията животът му да се промени, включвайки промяна на сътрудниците.

Ако някой изневерява и по природа е добър човек, ще се усеща извънредно. И се усеща отговорен за това, което изпитва към другата жена, само че в това време желае да продължи да излиза с нея, тъй като е тръпка.

Той желае отмора от теб, с цел да има време да излиза със своята държанка. Но даже и да е по този начин, би трябвало да има смелостта да ти каже истината в очите, тъй като по този метод те наранява и унижава доста повече, в сравнение с си мисли. А ти не го заслужаваш.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР