Да излезе да се изпикае на улицата! - това ни

...
Да излезе да се изпикае на улицата! - това ни
Коментари Харесай

Майката на Христо: Казаха ни да излезе да се изпикае на улицата

" Да излезе да се изпикае на улицата! " - това ни споделиха от, препредавайки думите на Цвета Караянчева ". Това съобщи в предаването " Тази събота " по БТВ Димитрина Русева - една от майките от " Системата ни убива " във връзка със обстановката, провокирана в постройката на Народното събрание преди няколко дни. Припомняме, че синът на Русинова - 24-годишният Христо, който е с физическо увреждане, не бе позволен да употребява тоалетната на държавната институция. В ефир тя разгласи, че " агресивното " държание на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева е провокирало реакцията на протестиращите.
По думите на майката, недоволните са желали разговор с представители на всяка една от политическите сили. Желанието им е било единствено да входират настояванията си в деловодството. " Ние нямахме никакво желание да оставаме там. Искахме единствено да се срещнем с представители на всяка политическа мощ в Народното събрание и да разбираем настояванията на митинга, с цел да няма след това приказки, че не са разбрали и не знаят за какво протестираме ", сподели Русева. Според нея, е бил отхвърлен достъп до тоалетна за Христо, с цел да не се барикадират вътре. Майката е безапелационна, че не е имала такова желание и уточни, че е афектирана от въпроса на Караянчева - какво прави вътре в Народното събрание Христо, определяйки го като " неудобен ". Димитрина Русева изясни, че както всеки жител има право на достъп до институцията, по този начин и синът й няма право да бъде спрян да влезе, откакто е пълновръстен и пълновръстен жител на България.
 Антон Кутев и Цвета Караянчева в словесна битка за майките от Системата ни убива Антон Кутев и Цвета Караянчева в словесна битка за майките от " Системата ни убива "
Кой дефинира разпоредбите в Народното събрание и кой дава отговор за реда в него? Това се оказа крайъгълен камък в разногласието за това имало ли е на...
" През годините, в които сме на улицата, са ни спрягали като политически подлоги на доста от партиите. Не, аз не се усещам използвана. Знам, че тези хора поддържат нас, идеята ни и децата ни ", съобщи в умозаключение Димитрина Русева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР