Да имаш връзка с един човек не е никак лесно.

...
Да имаш връзка с един човек не е никак лесно.
Коментари Харесай

5 признака, че тръпката я няма

Да имаш връзка с един човек не е по никакъв начин елементарно. За да бъдат постоянни връзките и огъня на любовта да не стопира да гори посред ви обаче, би трябвало да се борите и двамата. Какво ли би станало, в случай че вашата половинка не желае да продължи да поставя старания? Вижте какво ви съветваме. Сексолозите споделят 5 признака, че тръпката е изчезнала:

1. Спорите непрекъснато
Караниците и кавгите са симптом, че двама души се пробват да превъзмогнат разликите си и да намерят компромисен вид по дадения въпрос. Ако обаче не намирате единогласие, по-добре е всеки да поеме по пътя си.

2. Съквартиранти
Спрете ли да се грижите един за различен и не се интересувате от това, вашата половинка къде и с кого е, няма смисъл от съжителството ви.

3. Приятелят ви към този момент не е източник на прочувствена поддръжка
Ако имате потребност да споделите своите възходи и падения, да прекарате времето си дружно, само че все не се засичате - това е знак, че любовта е "мъртва ".

4. Без полови връзки
Превърне ли се интимността в мъка и нямате предпочитание за секс един с различен, ситуацията не е по никакъв начин розово. В този случай, в случай че не намерите решение на казуса, единият от двамата ще потърси разтуха другаде.

5. Нямате бъдеще дружно
Търсите други представители на срещуположния пол. Когато видите друга влюбена двойка, си казвате мислено какъв брой са щастливи, а единствено вас нищо положително не ви се случва.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР