Да имаш в гардероба си една универсална макси рокля има

...
Да имаш в гардероба си една универсална макси рокля има
Коментари Харесай

Летният шопинг на Miss Bloom: Богини в зелено и златно

Да имаш в дрешника си една универсална макси рокля има своите безчет позитивни качества. 

Когато не знаем какво да облечем денем я съчетаваме с пантофки и чанта с дълга ръкохватка, и без доста да му мислим към този момент имаме приключена визия. За вечерта пък прибавяме комфортни сандали на платформа, дребна чанта вид клъч, побираща най-важното и ефектни бижута, и сме подготвени за танци чак до сутринта. Носим я даже на плажа, в компанията на широкопола шапка и римски сандали с доста връзки!

 5895fab3315b698837f94527b376cdd8

 a06e7697cb521b62689d19811a4a7c19

Макси роклята е основно настоящо лице в първия от серията шопинги, селектирани от стилиста Боян Кузески.  Сигурни сме, че познавате работата на Боян, защото той е стилният специалист, чиито препоръки и способен избор откривате всеки месец на страниците на списания GRAZIA, JOY и OK!. Своята пристрастеност към модата и дизайна влага и в персоналния си бранд BOYAN, който и сега развива, и който разказва като “среща на културното завещание и динамичния дух на модерната жена с явен взор в бъдещото ”.

 boyan

Залагайки на наличен летен жанр от, Боян избира зелена макси рокля, съчетана с аксесоари в хитовия за сезона златист металик. В допълнения към тях идват и нежни обеци вид халки, също в златисто, както и обемни гривни, завършващи визията с цветен акцент за повече въодушевление.

 Paradise Miss Bloom Look 1

Рокля Elements (45 лева.), Обувки Carlo Fabiani (79 лева.), Чанта Achilleas Accessories (29,24 лева.), Гривни Aprior Concept (35 лева.), Обеци Elements (19 лева.), всичко от Paradise Center

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР