Да имаш такъв съпруг е истинско съкровище. Знаете ли кои

...
Да имаш такъв съпруг е истинско съкровище. Знаете ли кои
Коментари Харесай

Тези 3 зодии са истински майстори. Всичко им се отдава

Да имаш подобен брачен партньор е същинско богатство. Знаете ли кои зодии ще оправят всяка битова неточност?

Не всеки може да се похвали с такива качества като тези зодии. Дамите, чиито съпрузи имат такива умения, са същински късметлийки. Или става въпрос за вас?

Тези зодии са същински майстори

Близнаци

Близнаците обичат да бърникат. Всички контакти, кабели и поялници са им изключително близки. Счупен чайник, дефектна ютия или може би повреден ледник? Не е проблем, в случай че живеете с Близнаци. Те освен познават доста добре електричеството, само че и имат огромно сърце и могат да ремонтират каквото би трябвало за нула време.

Дева

Девите имат високи механически умения, а структурите и математическите калкулации за тях са лист хартия. Те имат всичко в един пръст и с помощта на опита си, те познават ремонтите като никой различен. Когато видят, че някой има потребност от помощ, сами ще поемат самодейността. За тях това е чисто наслаждение, а постоянно и метод да печелят спомагателни пари. Девите с високи механически и математически качества най-често работят на механически или инженерни позиции. И печелят сносно.

Козирог

Козирогът е същински занаятчия. Всичко, което пипне, го оправя незабавно. Електричество, ВиК, дребни поправки и даже строителни детайли не са проблем за него. Той има извънреден усет за такива неща и е кадърен да научи всичко самичък. Достатъчно е да изгледа видео в интернет и незабавно схваща какво и по какъв начин. Той е отличен консултант и в това време има извънреден естетически нюх, което значи, че ремонтите с негово присъединяване постоянно приключват с триумф. Такъв човек в къщата е същинско богатство.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР