Да имаш много приятели мъже е страхотно, но за жалост,

...
Да имаш много приятели мъже е страхотно, но за жалост,
Коментари Харесай

10 проблема, които момичетата, имащи много приятели мъже, разбират

Да имаш доста другари мъже е ужасно, само че за жал, с изключение на преимущества, си има и дефекти и може да сътвори известни затруднения. Прекрасно е, че можем да ги питаме за любовен съвет, за това по какъв начин да постъпим в дадена обстановка или кой цвят най-вече ни върви, само че има и други не толкоз приятни неща.

Моментът, в който осъзнавате, че споделяте повече с приятелите си мъже, в сравнение с с гаджето си

Това ви се коства необичайно, тъй като в визиите ви дамата би трябвало да споделя всичко с интимния си сътрудник. Не бива да се притеснявате. На приятелите си човек споделя всичко, без значение от какъв пол са. Затова не навлизайте в непотребни терзания.

Приятелите ви мъже не одобряват музикалните ви усети

Да кажем, че сте почитател на Джъстин Тиймбърлейк или Бионсе – ами техните песни се харесват повече на дамите, няма какво да се лъжем. Ето за какво е добре да пускате такава музика с приятелките си, а за приятелите си изберете нещо по-мъжкарско.

Някой от приятелите ви мъже се влюбва във вас

Но вие в него не! И оттова идва драмата! За страдание постоянно мъжете не схващат границата сред другарство и обич и ги объркват.

Вашите другари мъже обичат разнообразни филми

И това е напълно обикновено. Ако на вас ви харесват сълзливите комедии или любовните филми, то за един същински мъж екшъните и драмите са нещото, което ги притегля. Това прави ходенето на кино дружно мъчно.



Когато излизате дружно на бар, хората си мислят, че имате връзка с всички тези мъже

Е, де този шанс, нали? Полигамията сигурно не е вашето нещо, само че от време на време многото момчета могат да попречат да срещнете някой готин юноша. Та кой мъж, имащ възприятие за самозапазване, би доближил момиче, което е заобиколено от мъже.



Започвате да скучаете, когато приятелите ви заговорят за супер секси актриси

Да слушате за физиката на Меган Фокс в продължение на 15 минути – това е прекомерно. По принцип дамите не обичаме да знаем, че има други дами, които са по-секси от нас.

Приятелките на вашите другари ви гледат с съмнение

Те в никакъв случай няма да одобряват, че вие сте единствено другари и че тяхното гадже си споделя всевъзможни неща с вас, в това число и интимни детайлности. Ето за какво постоянно ще бъдете гледани с съмнение.

Приятелките ви питат за какво не тръгнете с някой от мъжете си другари

Щом толкоз добре се разбирате, къде е казусът да тръгнете? В последна сметка в наши дни мъчно се намира човек, с който да можеш да си приказваш по разнообразни тематики и да се чувстваш добре. Но те не схващат, че любовта и другарството са две разнообразни неща.

Трудно е да обясните на интимната си половинка за мъжете ви другари

В началото той няма да ги приема, тъй като няма да ви има вяра, и на тях също. Но с времето всичко ще се подреди.

Да говорите за секс с вашите другари мъже е като да говорите за секс със фамилията си

Приятелите ви ви възприемат като сестра, а на един брат му е мъчно да слуша какви похождения има сестра му.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР