Да имаш контакт или връзка с представител на огнената зодия

...
Да имаш контакт или връзка с представител на огнената зодия
Коментари Харесай

10 основни грешки на зодия Лъв, които често му изяждат главата в любовта

Да имаш контакт или връзка с представител на огнената зодия Лъв от време на време е същинско предизвикателство. Може да изпаднете в съществено премеждие, когато сте в компанията на тази харизматична и буйна зодия. Емоциите на Лъва преливат непрекъснато. Ако са съумеете да плените сърцето му, от него очаквайте да ви понесе на ръце, само че постоянно ще желае нещо в подмяна.

Любовта с Лъва в никакъв случай не е скучна. Те избират да са в центъра на събитията и да са непрекъснато осведомени какво се случва в близост. Мислят постоянно положително, което се харесва на хората, които са до тях. Затова в случай че сте тяхна половинка, вие сте щастливци - те ще ви подействат зареждащо.

Но няма безгрешни хора. В това число спадат и Лъвовете, които могат да позволяват неточности, когато се отнася до любовна връзка. Сега е време да се срещнем с 10-те съществени неточности на тази огнена зодия.

1. Лъвовете желаят всичко да става както те пожелаят

Това е зодия, която обича да постанова своята позиция, а другите да се преценяват с нея. Понякога те не зачитат задоволително непознатото мнение. Тази тяхна властност от време на време е прекомерна и може да раздразни индивидът, който е до тях.

2. Не се въздействат от рецензия

Тъй като са много горделиви, Лъвовете не понасят някой да им опонира или да ги подлага на критика. Ако не им влезете в тона, те стартират да се ядосват и разгневяват. Може да изпаднат в крайности, в случай че ги поставите в отбранителна позиция. Те си знаят своето и когато някой желае да наложи своето мнение, реагират внезапно и остро.

3. Обожават драматизмът

Драмата като че ли е в кръвта на огнения Лъв. Често пъти се случва те да изиграят някакъв спектакъл, с цел да провокират страдание в другия за да реализират своето. Често пъти са подготвени да се разсърдят за най-малкото нещо, като се надяват да разнежен своята половинка и да реализират това, което желаят. Но прекомерната драма стартира да нервира хората и Лъвовете би трябвало да си взимат записка.
 7 аргументи да обичаме Лъвовете 7 аргументи да обичаме Лъвовете
Светът би бил доста безредно място без строгите правила и надзор, упражняван от представителите на знака Лъв. Ето 7 аргументи заради, ко...

4. Нуждаят се от прекомерно огромно внимание

Един Лъв непрекъснато желае да чува, че е значим и скъп. Ако неговата половинка спре да го обсипва с полагащото му се внимание, Лъвът стартира да се нервира, става нервозен и експлозивен. Тази огнена зодия държи непрекъснато да споделя своите усеща и страсти, по какъв начин е предходна работата им, какво имат намерение да вършат и всевъзможни елементи от живота си.

5. Доста ревностни са и обичат да се държи като че ли имат всеки и всичко

Цар на животните - това е неговото предопределение. Лъвът обича да постанова своето мнение измежду приятелите си, като неведнъж се държи с тях, все едно не са хора, а някакви предмети. Когато са в любовна връзка, те не дават огромна независимост на половинката си. Предпочитат да са изискващи от него и да го ревнуват.

6. Лъвовете се впускат в нови инициативи, като не помнят всичко останало
 Качествата на дамите от зодия Лъв Качествата на дамите от зодия Лъв
Жената Лъв е царствена, просто кралица във всяко отношение. От кралското си отношение до персоналния си жанр (който нормално е изключителн...

Не е необичайност някой Лъв да отдаде цялото си внимание върху някоя идея, занимание или пристрастеност. Да, само че го прави за сметка на обичания човек. Партньорът му страда, тъй като пристрастеността на Лъва се е преместила на друго място. Ако някой реши да го подлага на критика, Лъвът се ядосва и стартира още повече да го подценява.

7. Представят си, че любовта им е като на кино

Често пъти Лъвовете са заредени с романтика. Те са мечтатели и желаят всичко да е както по филмите. Но като се приземят на земята и осъзнаят действителността, упованията им се разпадат на пух и прахуляк. Виждат, че фантазиите им не са се сбъднали и е допустимо да изпаднат в неприятно въодушевление.

8. Обожават да са в център на вниманието

Понякога се остава с усещане, че Лъвът държи на другите хора повече, в сравнение с себе си или на своята половинка. Това може да бъде много дразнещо, тъй като индивидът, който е до него стартира да се усеща подценен. Това води до утежняване на любовните връзки, чести спорове и възможна разлъка.
 Качествата на мъжете от зодия Лъв Качествата на мъжете от зодия Лъв
Вероятно от време на време се чудите за какво Лъвовете са тъкмо такива? Ами доста просто - тъй като са лъвове! Често им се лепват етикети, като прека...

9. Твърде са придирчиви

Постоянно се концентрират върху това, което желаят. Стремят се да извлекат най-хубавото и когато не се получи и не стане тяхното, изпадат в гняв. Имат голям брой условия към всички към тях. Ако решат, че вие не отговаряте на главните им условия, работата ви е спукана.

10. Чувството им за горделивост от време на време е прекомерно

За тях е въпрос на чест да преобладават над останалите. Често пъти прекаляват с гордостта. Не могат да свикнат, че би трябвало да почитат повече другата позиция и че не постоянно са прави за всичко. Тази тяхна вироглавост постоянно им изиграва неприятна смешка, а след това се чудят за какво хората ги заобикалят.

Ако това е вашата зодия или познавате хора от нея, ще бъде ужасно да споделите тези неточности, тъй като са безусловно вярни .

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР