Да имаш дете не е толкова трудно — двама души

...
Да имаш дете не е толкова трудно — двама души
Коментари Харесай

Намерете си партньор, с когото да имате бебе чрез мобилно приложение

Да имаш дете не е толкоз мъчно — двама души се притеглят, вършат секс, дамата забременява и след 9 месеца "хоп " имаме бебе. Да имаш съвършеното дете обаче, е нещо, което множеството хора свързват с научно фантастичните филми, в които се споделя за далечното бъдеще, в което компютърни стратегии избират съвършения сътрудник за вас и пресмятат рисковете от наследствени болести, а генното инженерство е достигнало до там, че "програмира " външния тип на вашето бебе.

И колкото и сюрреалистично да ни се коства това, към този момент сме една крачка по-близо до сходен сюжет, откакто една компания за мобилни приложения пусна апликация, която ще ви помогне да намерите точния човек, с който да си извършите бебе.

Приложението се назовава Modamily и задачата му е да ви помогне да намерите някого, който също желае да има бебе. Това не е тъкмо като донорството на сперма, тъй като въпросният човек желае да бъде част о живота на детето и да бъде виновен родител. Приложението не работи и като уебсайт за запознанства, тъй като концепцията е да намерите човек, с който да си делите родителството, а не да си уреждате срещи.

Как работи това?

 Ако решите да се включите първо попълвате формуляр, в който описвате себе си, с цел да добият останалите визия за това какъв човек сте и какъв сътрудник търсите.

Има и детайл на викторина, който е разграничен на категории за метода ви на живот, характера ви и стилът на родителство, към който смятате да се придържате.

Според уеб страницата на компанията: "На колкото повече въпроси от теста отговаряте, толкоз по-точна ще бъде картината, която ще покаже на другите претенденти вашия темперамент, метода ви на живот и визията ви за това по какъв начин желаете да отгледате детето си. "

Има и секция с видео, която дава опция на записаните консуматори да качват клипове, които да дадат още по-пълна визия за това кои са те отвън рамките на виртуалния им профил. Според основателите на приложението "да видиш по какъв начин се държи и наподобява индивидът и по какъв начин приказва е доста значимо. "

Струва си да се означи, че Modamily не предлага алтернатива за изкуствено осеменяване, т.е. вие ще би трябвало да се потрудите, с цел да забременеете/оплодите нечия яйцеклетка.

За момента приложението е налично в Съединени американски щати, само че в случай че набере известност то би могло да се трансферира и оттатък океана към Европа.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР