Да имаш дете е едно от най-невероятните и променящи живота

...
Да имаш дете е едно от най-невероятните и променящи живота
Коментари Харесай

`Направих ДНК тест - синът ми не е моето биологично дете, но не мога да кажа на никого`

Да имаш дете е едно от най-невероятните и изменящи живота неща, които могат да се случат на човек. И до момента в който някои родители подробно възнамеряват и приготвят бебетата си, за други това може да ги хване неподготвени - щастлива случайност.

Един татко, който е имал ненадейно бебе при започване на връзката си с приятелката си, има бяха разочаровани да открият, че той не е биологичният татко на техния наследник. След като едвам неотдавна научи новината, мъжът остана комплициран по какъв начин да се оправи със обстановката.

В обществените медии, с цел да получи съвет, 30-годишният написа: „ Срещам се с моята другарка от три години. Отглеждаме наследник на две години. Това беше първата й сериозна връзка от известно време и преди мен тя просто се виждаше инцидентно с хора.

„ Тя ми сподели, че е била бременна доста рано от връзката ни, което ми се стори необичайно, само че тя настоя, че е моя. Синът ми не наподобява на мен. Аз имам кестенява коса и зелени очи, той има руса коса и сини очи. Въпреки че русата коса и сините очи се от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР