Да, има и такива хора, които обичат да раняват. Хора,

...
Да, има и такива хора, които обичат да раняват. Хора,
Коментари Харесай

„Обръщайте голямо внимание на хората, които не пляскат, когато спечелите.“

Да, има и такива хора, които обичат да раняват. Хора, които обичат да предават най-близките си. Хора, които не знаят какво е обич и изпитват задоволство от непознатото злощастие.Има една особена порода хора, които се открояват от останалите. Те обожават да бъдат център на внимание, постоянно играейки жертва. Енергийни вампири, които лишават и последната капка позитивизъм у теб.

Срещнеш ли подобен човек – бягай! Бягай, колкото се може по-далеч от него. Да изградиш другарство с подобен вид човек е като да си мазохист. Ти сама ще съсипеш живота си още преди той да го е сторил. Токсичните хора се познават. Но защото някои са положителни артисти и умеят добре да се прикриват, ние ще ти помогнем да ги разпознаеш.

Ето от какви хора би трябвало да стоиш надалеч

Те са бомба – и ти се опитваш да не я задействаш

Да бъдеш другар с някого, значи да бъдеш себе си пред него. И когато сте дружно да чувстваш уют и топлота, като че ли си със фамилията си. Ако всякога се притесняваш от това какво приказваш, с цел да не го ядосаш и се страхуваш от неговите реакции, сигурно този човек не ти работи добре.

Ако след няколко срещи с него се чувстваш изтощена и нервна, в това време обезпокоена да не би да си го обидила по някакъв метод, прекъсни тези връзки час по-скоро. Истинските другари би трябвало да се доверяват един на различен и да не изпитват никаква завист между тях. Ако останеш по-дълго другарка с него, ще започнеш да се съмняваш в себе си.

Хора, които са свръхконкурентни

За доброжелателните хора е естествено да споделят опита и щастието си с другите. Ако те приказват за това какъв брой неприятен е работният им ден, да вземем за пример, може да кажете „ и моят също “. Но има хора, които са отвратително и е по-добре нищо да не се споделя с тях.  Ако си любопитни за какво, има възможност това да е тъй като са свръхконкурентни.

Всеки път, когато споделяш, че правиш нещо, токсичният другар няма да пропусне опцията да спомене, че той също се занимава с това, само че го прави по-добре. Разбира се няма да го каже непосредствено, само че ще ти внуши възприятие за превъзходство. Защото за него другарството е конкуриране и нищо повече.

Хора, които се възползват от твоята неустановеност

Всички усещаме неустановеност, само че някои от нас просто не знаят по какъв начин да се оправят с нея по верния метод – ставаме прекомерно чувствителни или не можем да разгърнем цялостния си капацитет поради това. Има хора, които елементарно могат да усетят това и да употребяват тази неустановеност в своя изгода.

Но несъмнено за всеки проблем си има решение. И не би трябвало да забравяме, че ние сме тези, които избираме по какъв метод да живеем. Ние избираме кои хора да допуснем в живота си и кои да пренебрегваме.

Най-ефективният метод да се оправиш с несигурността е да се възползвате от персоналната си мощ. Мислиш си, че нямаш? О, блага, всеки носи в себе си такава! Не позволявай на никой да ти внуши, че не си задоволително добра за това, което искаш да постигнеш. Не позволявай някой да те накара да вярваш, че не заслужаваш благополучие! Изхвърли токсичните хора от живота си още в този момент!

Хора, които желаят да бъдат център на внимание

Когато излизате другари на разходка или вечеря, обикновено е всеки един от вас да си има своя миг. Да може да изкаже мнението си по тематика, която обсъждате или да показа какво се случва с него сега. Твоите другари също би трябвало да имат своето време в светлината на прожекторите, с цел да приказват за себе си и за нещата, които желаят.

Токсичният другар е този, който обича да бъде център на внимание. Винаги и когато и да е. Независимо защо си говорите, той безочливо ще ви прекъсне и ще стартира да приказва единствено и само за себе си. И когато осъзнае, че никой от вас не му отделя вниманието, което той желае, това доста ще го ядоса.

За страдание тези хора не почитат даже и приятелите си. Те желаят да имат цялото внимание на света и се пробват да създадат всичко допустимо, с цел да върнат диалога към тях, когато той се отнесе към някой различен.

Изтощително е да си към тях

Има хора, които източват силата ни толкоз бързо, че общуването с тях постоянно ни оставя видимо изтощени. Не си ли казвате много постоянно: „ Боже, толкоз е уморителна да се мотаеш с тях “.

Тези хора – от време на време наричани енергийни вампири – ни изцеждат толкоз бързо, че единствено наличието към тях е уморително. Сякаш са черна дупка, която изсмуква живота от теб.

Няма единствена причина тези хора да са толкоз изтощителни да бъдат в близост. Но в случай че се окажеш с някой, който те кара да се чувстваш като парцал след срещата ти с него и даже си нервна или обезпокоена, най-хубавото, което може да направиш е да стоиш надалеч от този човек.

Хора, които споделят секрети

Няма нищо по-грозно от това! Подобна постъпка е непростима и би могла да отблъсне даже и най-хубавия човек. Ако забелязваш, че твой другар споделя тайните на другите пред теб, не се чуди и знай, че разгласява и твоите зад тила ти. И да, несъмнено този човек е всевъзможен, само че не и същински другар. Той живее, с цел да основава конспирация и да прави живота на другите трагичен.

Внимавай, блага. Подбирай добре хората, с които общуваш. Не допускай никого прекомерно покрай теб, тъй като не знаеш кой ще ти забие нож в гърба.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР