Да го кажем така, да имаш земна зодия (Телец, Козирог,

...
Да го кажем така, да имаш земна зодия (Телец, Козирог,
Коментари Харесай

Искрено и лично за зeмните зодии: Да бъдеш с тях е съкровище и проклятие!

Да го кажем по този начин, да имаш земна зодия (Телец, Козирог, Дева) в живота ти изисква огромна доза хладнокръвие и въображение. Ако оставим на страна присъщата им хаплива откровеност, те са уравновесени и самоуверени. Затова не е изненада, че реализират 99% от това, което са намилили.

Причинита да ненавиждаме земните зодии са еквивалентни на аргументите да ги обожаваме. Те разпалват пожари в душата ни, а след това ги потушават. Сипват сол в раната, а след това с магическа пръчица отстраняват страданията ни. Да, те са по едно и също време и съкровища, и проклятия!

Вижте в нашата изложба какво е добре да знаете, в случай че имате най-малко една от тях в обкръжението си.

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  20 места по света, които би трябвало да посетиш до края на живота си Щастливите девойки пътуват 20 места по света, които би трябвало да посетиш до края на живота си  9 обичани дестинации в България Щастливите девойки пътуват 9 обичани дестинации в България  Топ 10 места на Балканите, които ТРЯБВА да посетите Щастливите девойки пътуват Топ 10 места на Балканите, които ТРЯБВА да посетите Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР