Да, еднозначно. Защото управлението на София е огромна отговорност и

...
Да, еднозначно. Защото управлението на София е огромна отговорност и
Коментари Харесай

Джамбазки посочи въздуха, транспорта, гетата, Софийска вода и Топлофикация като свои кметски приоритети

Да, еднопосочно. Защото ръководството на София е голяма отговорност и в случай че решението на жителите на столицата е да ме изберат за кмет, аз ще избера това място – изрично. Това съобщи настоящият евродепутат и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки в отговор на въпрос на Българска национална телевизия дали ще се върне в България като представител на локалната власт за сметката на мястото си в Европейския парламент.
Чистота на въздуха, транспортната скица на града, достъп до Витоша, грижа за младите фамилии – това са целите на Джамбазки в програмата му. Той уточни казуса с паркирането в София като главен проблем в транспортната скица и разгласи, че нещата ще бъдат решени с повече видеокамери, благодарение на които да се постановат санкции за погрешно държание на пътя.
Премахване на сградна апаратура на " Топлофикация " и отоплението в циганските махали – това са проблемите на чистотата на въздуха съгласно Джамбазки. Той добави и колите, минали безсъвестен механически обзор.
По въпроса с гетата, зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация сподели следното: " Формулата е една – багери ". Той уточни " Баталова воденица " и Виетнамските общежития като образец, наблягайки, че противозаконните постройки би трябвало да бъдат бутнати. Всъщност точно казусът с противозаконните постройки и отоплението им Джамбазки видя като проблем за чистотата на въздуха, а решението е срутване, съгласно него.
Ангел Джамбазки не пропусна и " Софийска вода ". Той желае изграждане на канализация в регионите " Искър ", " Кремиковци " и " Връбница " от сдружението – в случай че не, повреждане на концесията. На въпрос за какво като общински консултант не е съумял да влияе по въпроса, отговорът беше, че " договорът със " Софийска вода " е подписан изменнически " и планува големи концесии.
Същевременно Джамбазки, без да посочва по име водача на " Атака " Волен Сидеров, разгласи, че той ще бъде наказан за неистини и клюки по време на към този момент станалото скандално предаване " Референдум ". Това няма да го спре, сподели обаче зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и допусна, че Сидеров завижда на възхода на Вътрешна македонска революционна организация и " Възраждане ".
За Джок Полфрийман Джамбазки сподели, че било ненормално " касапин с нож " да бъде пускан и посочи, че Полфрийман самичък си бил споделил, че е на поход по света да убива нацисти. Припомняме, че в 9:00 часа Вътрешна македонска революционна организация прави митинг пред Съдебната палата, тъй като по същото време през днешния ден (7 октомври) се гледа митинг на прокуратурата против определението за предварително избавление на австралиеца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР