Да, дъщерята на оперния певец Никола Гюзелев - Адриана, е

...
Да, дъщерята на оперния певец Никола Гюзелев - Адриана, е
Коментари Харесай

Дъщерята на Никола Гюзелев стана част от екипа на Ути Бъчваров

" Да, дъщерята на оперния артист Никола Гюзелев - Адриана, е част от нашия екип на сладокусното предаване по Българска национална телевизия. Тя е една приятна дама, която с изключение на доста други гении, има и един, който е наш общ - обожава готвенето ", споделя Бъчваров, разбра HotArena.

" Не съм се отказал от пътуванията си в дребни и огромни градове, където представям вкусните български обичаи. Но в този момент всички би трябвало да си останем у дома ", безапелационен е Ути. Симпатягата, който тази година навърши 50, не съжалява, че се е разделил с Катето Евро, която бе предходната водеща на предаването. 

" Катето е пораснало момиче и сама взема решенията си. Не й се греша, с нея от години сме другари ", споделя Ути. Колкото до красивата Адриана, тя е родена в София, само че израснала в Италия. Работи четири години в офиса на един от българските евродепутати в Брюксел, само че усеща, че сърцето й е другаде. Връща се в България съвсем на смешка и предходната година подписа брак у нас. 

" Кулинарното изкуство за мен е приятност. В момента ми се желае единствено с това да се занимавам, въпреки да знам, че имам и други гении ", споделя с усмивка Адриана.

Тя въплъщава максимата, че всяка щерка е уязвимост на татко си. През последните дни на Никола Гюзелев Адриана е непроменяемо до леглото му. Именно хубавицата, която е плод на любовта на баса с втората му брачна половинка Ана-Мария Гюзелева е наследница на съвсем цялото благосъстояние, което той остави след кончината си през 2014 година, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР