Да дадем мощна подкрепа на младия Юсеин Вейселов, за да

...
Да дадем мощна подкрепа на младия Юсеин Вейселов, за да
Коментари Харесай

Илхан Кючюк от Севлиево: ДПС ще вкара в парламента дневния ред на хората от Габрово

 izbori_2023_v1_014

Да дадем мощна поддръжка на младия Юсеин Вейселов, с цел да може със самочувствие и горделивост да влезе в Народното събрание и да вкара дневния ред на хората от Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в дневния ред на 49-тото Народно заседание. Това съобщи водачът на европейските либерали Илхан Кючюк на предизборна среща на Движение за права и свободи във Севлиево. На нея участваха ръководителят на партията Мустафа Карадайъ, както и специалистът по обществена политика Хасан Адемов.

Ние нямаме право да изпускаме този късмет, да имаме депутат, който с поддръжката на своите гласоподаватели да може да взе участие в построяването на постоянна и сигурна страна. Той знае проблемите на района и ще работи за тяхното разрешаване, добави Кючюк и напомни, че когато Движение за права и свободи е било в ръководството, са били ремонтирани доста пътища, улици, направени са тръбопровод и канализация в доста от по-малките обитаеми места.

След това държавното управление на ГЕРБ и на " Продължаваме промяната " донесоха ли решение на проблемите в региона, които касаят гласоподавателите на Движение за права и свободи, попита Кючюк и даде отговора:. „ Точно противоположното, проблемите се задълбочиха, отношението към нас стана все по – неглижиращо, ускори се и арогантността на политическите ни съперници към Движение за права и свободи, сподели Илхан Кючюк.

Затова, дано с разсъдък и отговорност да гласуваме. Движение за права и свободи е партията, която постоянно е давала и продължава да дава послания за разговор, за обединяване. Това е партията с опит – локален, народен, европейски, има приятелите, които ни поддържат, сподели още Илхан Кючюк.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР