Да честитим рождения ден на Михаела Филева. Кариерата ѝ започва

...
Да честитим рождения ден на Михаела Филева. Кариерата ѝ започва
Коментари Харесай

ЧРД на Михаела Филева

Да честитим рождения ден на Михаела Филева. Кариерата ѝ стартира през 2011 година, откакто взе участие в телевизионното музикално риалити X factor, откъдето набира известност. Още на идната година става един от топ артистите на музикалния издател „ Монте Мюзик “, в който неин музикален продуцент е Графа.

На 15 май е роден един деятелен и харизматичен човек с бързи реакции, със мощна, енергична и властна натура. Отличава се с упоритост, досетливост, индивидуализъм и обмисленост в дейностите, обслужващи самия него, другите или оп­ределена цел/идея. Обича домашния уют  и не оставя незавършена своята работа. По природа е непретенциозен и въздържан, само че  и  разговорлив, обичащ да притегля внимание и спо­­собен да откри общ език с всеки. Упорит е, елементарно се пали, само че бързо му минава. Взискателен, изпълнителен и пореден е, държи на думата си и има възприятие за отговорност. Присъщи са му дадености като логичност и системност в дейностите, насоченост и умеене да реализира задачите си.

  В сферата на възприятията и персоналния живот тази персона е способна напълно да за­владее  сърцето на обичания с откровеност и деликатност, при изискване, че срещне сродна ду­ша, отговаряща на условията й. В тази връзка, в фамилията сътрудникът й тряб­ва да е освен богат, само че и прелъстителен, с цел да отговори изцяло на сантименталните й показа.

Роденият на тази дата е податлив към пресиления и към заемане с няколко не­ща по едно и също време. Привличат го триумфа и материалното благоденствие, а рожденото число 15 е щастливо за приемане на пари, дарове и благоразположението на другите. Това е човек-епикуреец, сантиментален естет, който се отличава с увлечение към свободата, измененията и пътешествията. Характеризира се и с развито възприятие за при­те­жание, преобладаващи инстинкти и провокативно от време на време държание, само че хората му имат доверие.

Този представител на зодия „ Телец ” е натурален човек-алтруист. Готов е да се тру­ди директно силите си единствено и единствено да реализира набелязаното. По природа е остро­умен, милосърден и артистичен. Умее и се старае да се възползва от пре­до­ста­ве­ни­те положителни случаи. Ползва се с почитание измежду близките. Стреми се към бързи резул­та­ти и високи достижения. Понякога, за да изяви най-добре качествата си е нужно да бъде управителен от други.

В настоятелен и професионален проект този човек е талантлив с лидерски и органи­за­ци­он­ни качества. Притежава заложби и положителни благоприятни условия за реализация в области като бизнес, право, дипломация, политика, ресторантьорство, обучение, музика, сце­­­нични и други изкуства, публицистика, медицина, мода, дизайн и други

Източник: horoskop-astrom.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР