Да, България“ ще проведе предварителни избори за подредбата на кандидатите

...
Да, България“ ще проведе предварителни избори за подредбата на кандидатите
Коментари Харесай

9 кандидати от „Да, България“ ще се борят за място в листата за евроизборите

„ Да, България “ ще организира предварителни избори за подредбата на претендентите за изборите за Европейски парламент на 9 юни, оповестиха от партията.

Одобрени са 9 претенденти, които могат да получат място окончателните листи за изборите.

След два дни партийни диалози от " Продължаваме промяната " излъчиха 14 свои кандидати за Европейския парламент

Кандидатите на “Да, България ”, излъчени след номинации от локалните организации, са националният представител Елисавета Белобрадова, дипломатът Стефан Тафров, Алина Добрева (експерт в Изследователския център на Европейския парламент), Богомил Георгиев (създател на читалище „ Мечталище “), Дилиян Манолов (доктор по психология), Димитър Димитров (експерт по интернационалните отношения), Живко Димов (експерт по енергийни пазари и услуги), Мирослав Дачев (бизнес съветник и преподавател) и Силвия Атипова (писател).

Процедурата планува серия от диспути по настоящи тематики за Европейския съюз в интервала сред 12 и 15 април пред членовете на партията в София, огромните регионални градове и локалните организации в чужбина.

При тази догадка обаче има въпросителни за гласуването с машини

В рамките на три дни сред 16 и 18 април членовете на “Да, България ” ще могат да гласоподават за желаните претенденти, като те ще бъдат подредени по низходящ ред. Крайното класиране на претендентите ще бъде определящо за подредбата на имената в листите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР