Да бъдеш смел означава да бъдеш верен на себе си

...
Да бъдеш смел означава да бъдеш верен на себе си
Коментари Харесай

Жените от зодиака, които винаги са много смели

Да бъдеш самоуверен значи да бъдеш правилен на себе си и храбро да преследваш своите пристрастености и вярвания

Смелостта е качество, което се демонстрира по разнообразни способи в живота - от персоналните решения до отстояването на вярванията. Въпреки че всеки субект е неповторим, някои зодиакални знаци са склонни да бъдат по-смели от други.

Овен

Овенът е огнен знак, ръководен от Марс, планетата на войната и смелостта. Жените Овни са пионери, които не се опасяват да поемат опасности и да се изправят пред провокации. Те са решителни и уверени, и са подготвени да преследват задачите си с непоколебима увереност. Жените Овни постоянно са водачи, които не се опасяват да изразят мнението си и да предизвикват смяна.

Лъв

Лъвът е различен огнен знак, ръководен от Слънцето, което е знак на жизнеспособност и мощ. Жените Лъв са смели в себеизразяването си и постоянно се оказват в центъра на вниманието. Те са уверени и харизматични, и имат натурален гений да се открояват в разнообразни обстановки. Жените Лъв са себе си непримирими и не се опасяват да бъдат център на вниманието, вдъхновявайки другите със своята убеденост и възторг.

Стрелец

Стрелецът е огнен знак, ръководен от Юпитер, планетата на шанса и разширението. Жените Стрелец са смели в устрема си към проучване и личностно израстване. Те са любопитни и рисковани, и не се опасяват да излязат от зоната си на комфорт. Жените Стрелци са естествени пътешественици, които постоянно търсят нови провокации и прекарвания.

Скорпион

Скорпионът е воден знак, ръководен от Плутон, планетата на трансформацията. Жените Скорпион са смели в своята прочувствена дълбочина и дарба да се изправят против предизвикателни обстановки. Те са буйни и решителни, и не се опасяват да се изправят против страховете си. Жените Скорпиони постоянно са покровители за обществена правдивост и трансформираща смяна.

Водолей

Водолей е въздушен знак, ръководен от Уран, планетата на революционните промени. Жените Водолей са смели в оспорването на публичните правила и защитаването на прогресивни хрумвания. Те са интелигентни и реформаторски, и не се опасяват да отстояват това, в което имат вяра, даже в случай че това значи да вървят против зърното. Жените Водолей постоянно са в челните редици на обществените и филантропични придвижвания.

Тези са единствено някои от зодиакалните знаци, които са склонни да бъдат по-смели от други. Важно е да се означи, че всеки субект е неповторим и може да изрази храброст по собствен метод. Освен това смелостта не е лимитирана до съответни зодиакални знаци - хората от всички знаци имат способността да демонстрират храброст и да подхващат смели стъпки.

Смелостта е мощна линия, която може да докара до персонално израстване, овластяване и дарба за осъществяване на позитивни промени. Независимо дали се идентифицирате с една от зодиакалните знаци, упоменати нагоре, или не, прегръщането на вашата смела страна може да отвори порти към вълнуващи благоприятни условия и значими прекарвания. Да бъдеш самоуверен не значи безусловно постоянно да търсиш внимание; това е да бъдеш правилен на себе си и храбро да преследваш своите пристрастености и вярвания.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР