Да бъдеш необвързен в днешно време не е никак лесно,

...
Да бъдеш необвързен в днешно време не е никак лесно,
Коментари Харесай

Ах, тази опасна Меган: Вижте строгото правило, което Хари е трябвало да спазва заради нея

Да бъдеш необвързен в днешно време не е по никакъв начин елементарно, само че да започваш нова връзка наподобява още по-сложно, изключително когато целия свят следи всяко твое придвижване. Или най-малко подобен е казусът с Меган Маркъл, която повече от 5 години владее сърцето на тогавашния върл кралски ерген - принц Хари. 

Но актрисата е знаела доста добре с кого си има работа и затова, е сложила желязно предписание, което принцът е трябвало да съблюдава, с цел да покаже, че в действителност я харесва. За да успее да опознае бъдещата си половинка, Меган е имала изискване двамата с Хари да се срещат на всеки две седмици. 

Херцозите на Съсекс разясняват, че е било мъчно освен поради натоварения график и на двамата, само че и тъй като са желали да се опознаят, преди светът да научи за любовта им. Това била и повода Маркъл да дефинира на принца през какъв брой време би трябвало да се срещат, с цел да разбере дали ще имат бъдеще дружно. 

 меган маркъл, принц хари

Актрисата сложила изискванията си след едноседмична отмора на къмпинг - единствената им почивка, по време на която никой към момента не подозираше, че са двойка. Меган небрежно обяснила на Хари, че желае да знае дали той е склонен да се виждат най-малко един път на всеки две седмици, преди да си събере багажа и да се прибере в Съединени американски щати. 

И въпреки принцът да е бил обезпокоен, че не би могъл да съблюдава сходно заричане, очевидно въпреки всичко двамата са съумели да намерят верния път един към различен, макар изискванията на Меган. Всъщност, тя е намерила и още един метод да опознае тогава бъдещия си брачен партньор, като е направила всичко допустимо да се добере до обществените му мрежи, защото не е желала да чете мнението на обществото за Хари в Google.

 меган маркъл, принц хари

Маркъл признава още, че тя е поканила принца на втора среща, като една вечер просто му се обадила и му декларирала, че защото след два дни отпътува за Съединени американски щати, предлага двамата да вечерят дружно. Хари от своя страна приел и въпреки това да не е бил най-женственият и изтънчен ход от страна на Меган, очевидно е спомогнал връзката им да потръгне. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР