Да бъдеш измамен в любовта е може би едно от

...
Да бъдеш измамен в любовта е може би едно от
Коментари Харесай

Кои са зодиите, които изневеряват най-много

Да бъдеш излъган в любовта е може би едно от най-труднопоносимите разочарования, които човек може да претърпи във връзката. Чувството е извънредно. Тъкмо си мислиш, че си единствената за него и откриваш, че той ти е изневерявал още веднъж и още веднъж. Извинява се, кълне се, че това няма да се повтори в никакъв случай повече, само че се случва отново.

Мъжете от някои зодии са серийни прелюбодейци. В природата им е да изневеряват. Не могат да устояват на изкушението, а и има толкоз доста риби в морето. Те постоянно се нуждаят от странична връзка, с цел да се усещат добре. Трудно е да им се има доверие, изключително когато сте ги хванали повече от един път в крачка.

Чувствата ви заливат като вълна. Започвате да се чудите дали в миналото въобще ви е обичал и какво да вършиме оттук насетне. Някои зодиакални знаци са по-верни от други. Ако сте попаднали на някого от най-заклетите прелюбодейци в зодиака, внимавайте. Ето кои са те.

Близнаци

Близнаците са една от най-общителните зодии. Те обичат да са постоянно в компанията на хора. Могат да беседват с часове на разнообразни тематики. Енергични са, обожават срещите с нови хора и умеят да се забавляват. По тези и още доста други аргументи Близнаците са обаятелни и привлекателни за близките. Те елементарно откриват обект, към който да насочат вниманието си, а постоянно и нещо друго.

Любопитната натура на Близнаците ги подтиква да опознават и учат другите. Те се интересуват от това да бъдат харесвани. Това ласкае егото им. Често поради това и мъчно устояват на изкушението. Невинаги е от липса на обич. Просто природата им е такава. Лесно губят интерес и го търсят на друго място.

Близнаците също по този начин са известни с колебливостта и нерешителността си. На единия ден може да ви обожават, а на идващия да се отнасят с вас с цялостно равнодушие. Твърде непредсказуеми са.

Везни

Везните ненавиждат да са сами. Изкушението да изневерят идва в моменти, в които половинките им са прекомерно заети с техните си неща. Везните желаят сътрудник, който да им дава цялото си внимание. Само за момент да не получат това, от което имат потребност и обръщат погледа си настрана, от време на време единствено с цел да създадат на инат.

Подобно на Близнаците Везните също са нерешителни. Трудно вършат значими крачки в живота си. Обикновено би трябвало да се усещат подтикнати и подтиквани от другите, с цел да подхващат стъпката.

Социални са. Обичат да контактуват с други хора. Харесва им да са център на внимание и им се получава без да поставят особени старания. Просто е в природата им. Затова и елементарно откриват интимни сътрудници.

Везните имат една обща присъща линия. Те избират да заобикалят споровете. Ако се усещат притиснати в връзките с колегата, те се свиват в черупката си и търсят разтуха на друго място. Често упрекват сътрудниците си за своите изневери, търсейки повода в тях, не в себе си.

Стрелец

Стрелците са известни с това, че са доста потайни. Те са майстори на лъжата и даже да се усъмните в тях, ще намерят метод да ви разубедят. Една от най-негативните черти на Стрелеца е неговата непочтеност. Ако го хванете в неистина би трябвало да имате едно мислено, че тя не е единствената.

Тази зодия е невъзмутима, спокойна и обрана в държанието си, даже когато крие нещо. Обикновено отхвърлят виновността си до дъно. Може даже да ви разгласи за луди в устрема си да се отбрани и да отклони вниманието от изневярата.

Стрелците са доста буйна зодия, по тази причина са и много ревностни. Много постоянно изневеряват, с цел да си го върнат. Така че, внимавайте да не попаднете в този капан.

Овен

Една от най-нетърпеливите зодии е Овенът. Мотивиран, мощен, целенасочен, той не би имал самообладание да ви чака, до момента в който се решите дали да му се отдадете или не. Ще се насочи към идната кандидатка за неговата пристрастеност.

Овенът е доста убеден в себе си и това е една от най-притегателните за близките черти в неговия темперамент.

Лъв

Лъвовете са страхотни любовници. Природната им заложба в любовта ги кара непрекъснато да я раздават. Те не могат да я споделят единствено с един сътрудник. Дори в животинското царство лъвът не е ухажор единствено за една женска. За която и да е друга зодия да върти обич с повече от едно момиче би било предизвикателство, само че е и за Лъва. Той знае по какъв начин да се оправи, написа az-jenata.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР