Да бъдем единни в името на силна, европейска България и

...
Да бъдем единни в името на силна

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Делян Пеевски: Да бъдем единни в името на силна, европейска България и нейния народ!

„ Да бъдем единни в името на мощна, европейска България и нейния народ! “ С тези думи оповестени във фейсбук честити националният празник, ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Делян Пеевски, ръководител на ПГ на Движение за права и свободи: Да бъдем единни в името на мощна, европейска България и нейния народ! Честит народен празник!

146 години независимост! С публични празнувания и тържества в цялата страна българите означават Националния празник – 3 март.

За искащите да следят тържествената заря-проверка на пл. „ Народно заседание “ достъп ще бъде обезпечаван през три пункта за инспекция – два от двете страни на пешеходните алеи на бул. „ Цар Освободител “ наоколо до изходите на подлеза при Софийския университет „ Свети Климент Охридски “ и един пункт на бул. „ Цар Освободител “.

Въвежда ограничаване на придвижването на прохода Шипка. За времето от 20:00 ч. на 2 март 2024 година до 18:00 часа ще бъде лимитирано придвижването на директно преминаващите моторни транспортни средства през прохода Шипка.Те ще минават през Прохода на Републиката.

Движението до връх Шипка на 3 март 2024 година, от север и от юг, ще се реализира еднопосочно, заяви преди дни Агенция „ Пътна инфраструктура “. На националния празник еднопосочното придвижване ще е от 06:30 ч. до 12:30 ч. от Габрово към връх Шипка, а от 12:30 ч. до 18:00 ч. от връх Шипка назад към Габрово.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР