Да бъде секси иска всяка жена, макар това да е

...
Да бъде секси иска всяка жена, макар това да е
Коментари Харесай

Сексапилът: 5 неща, на които мъжете не са в състояние да устоят

Да бъде секси желае всяка жена, въпреки това да е доста релативно разбиране
Според стандартите, това е хубаво лице и съразмерно, красиво тяло. Но това е единствено повърхността. Независимо, какъв брой секси наподобява една жена извън, от вътрешната страна може да не е.

Много мъже споделят, че са имали връзка с необикновено красиви дами, само че когато проговорят към този момент не са толкоз привлечени от тях. Има доста по-секси неща, на които би трябвало да обърнете внимание. 

Ето кои са те: 

1. Поглед

Бъдете деликатни. Жените, които употребяват погледа си, получават всичко, което изискат. Дори цветът на очите не е фактор, а единствено погледа. Умния мъж първо гледа очите и след това тялото. Очите са прозорец към вътрешната хубост. 



2. Отношение

Мъжете обичат мощни дами, дами, които не се опасяват да показват мнението си и не се тормозят да опонират, когато не са съгласни.  Това е по този начин, тъй като жената показва пристрастеност, а тя е съществена част от сексапила. 

3. Чувство за хумор 

Жена с възприятие за комизъм е фантазия за всеки мъж. Да се разсмее мъж е много мъчно и в случай че жена успее, то тя сигурно ще притегли вниманието му. 

4. Самоувереност 

От извънредно значение е походката и методът, по който се държи дамата пред други хора. Това демонстрира даже, по какъв начин тя самата се прави оценка. Няма нищо по-секси за мъжете, от това дамата да върви решително. 

5. Интелигентност 

Сигурно сте чували, че мъжете се опасяват от умни дами. Но това е неправилно разбиране. В днешно време доста дами наподобяват добре, само че не могат да проведат един логичен диалог. Какво ще вършиме с такава жена? Затова сексапилът е много релативно понятие и се разказва мъчно. Той е композиция от доста фактори. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР