Да бъде създаден Граждански върховен съд призова гражданка, пострадала от

...
Да бъде създаден Граждански върховен съд призова гражданка, пострадала от
Коментари Харесай

Граждански върховен съд инициират пострадали от ЧСИ

Да бъде основан Граждански висш съд прикани гражданка, потърпевша от частни правосъдни реализатори по време на конференция в Българска телеграфна агенция. Рени Михайлова разясни, че концепцията е  Гражданският висш съд да е формиран от жители в интерес на суверенитета на българския народ. " Той ще стартира с петиция за еволюция на народа към неговия суверенитет ", анонсира активността му тя и разгласи, че стъпките ще бъдат оповестени в Интернет. Михайлова добави, че на 15 юли ще показа концепцията.  

" Рени Михайлова съумя да блокира отчета на Европейската комисия за анулация на мониторинговия отчет за България ", уточни представяйки я Ивайло Илиев, който също е потърпевш от ЧСИ.
Самата Михайлова описа, че е завела дело против Европейска комисия за необективните й отчети за България: Делото е по отношение на решение на Европейска комисия от 13 декември 2005 г.  " Към това решение има анекс с 6 индикатори, които България би трябвало да извършва - би трябвало да подсигурява естествен правосъден развой по Граждански процесуален кодекс, по Административнопроцесуален кодекс и пр, което не се прави, държавното управление подава неверна информация, те я включват в отчета си и оттова нататък изготвят едни хубави отчети за българската правосъдна система, което аз оспорих, че не е правилно ", посочи Михайлова. " Висш съдебен съвет не е определен според интернационалното право. Висш съдебен съвет е институция, която е обвързана ", безапелационна е тя. 
Хиляди заповеди за осъществяване са оскъдни, разгласи на пресконференцията Ивайло Илиев, потърпевш от частни правосъдни реализатори.  Той посочи, че общият брой на издадените в София в интервала 2008 - 2020 г.  заповеди за осъществяване по член 410 и 417  от Граждански процесуален кодекс е 593 685.
" 98% от тях са оскъдни, подлежат за оповестяване за такива и всички пари и парцели, прибрани въз основа на такива оскъдни заповеди за осъществяване, подлежат на връщане. А всички, тези които са се подигравали с правата на естествените хора и пишат „ вие сте наказан да платите “, без никой да е участвал в залата, са издали документ с погрешно наличие, направили са длъжностно закононарушение, уронили са престижа на правосъдната власт и са уронили достолепието ми като естествен българин ", акцентира Илиев. 

Той разгласи, че потърпевшите жители от ЧСИ стартират серия конференции, с цел да осведомят европейските институции какво се случва в правосъдната система. Илиев сигнализира за порочни правосъдни производства по отношение на български жители и разгласи, че предстоят координирани дейности на национално равнище за групова отбрана и подпомагане, за решение на общи проблеми по изложби систематичен проблем. 
Според Илиев няма незамесена институция, всички са в играта и всички бездействат.
" Всички институции в страната са си заровили главите и никого не го е грижа какво се случва с прословутото заповедно произвеждане и изпълнителните каузи в България ", оплака се той и посочи, че не приказва от името на съдружие „ Солидарност “, защото е планувано отчетно-изборно заседание, а се изрича от персонално име.
По думите му нещата са придобили към този момент ужасяващи мащаби, които излизат отвън естествените разбирания на всеки естествен човек. Той уточни, че се унищожават ориси на хора и разкритикува нормативната база.
" Този Гражданско процесуалният кодекс го чета към този момент 10 години. Това е цялостна боза, цялостна насмешка с правото. Той е основан от депутати, които или са били цялостни идиоти, или са се маскирали на такива, тъй като са дали своят вот кодекс, в който никой не може да вникне в детайлности и да направи логическа връзка сред обособени членове ", съобщи Илиев. " Ние сме принудени да поносим идиотизмите на тези, на които сме дали правото да пишат законите, да наблюдават за тяхното съблюдаване и са основали всички нужни институции в страната ", разяснява още той.
В Европа са въвели заповедното произвеждане за решение на разногласия по цивилизован метод, уточни Илиев и акцентира, че заповедното произвеждане е единствено за безспорни вземания. " Нашите нездравословни магистрати, нездравословни юристи и пишман адвокати ни убеждават, че заповедното произвеждане било първо да ти отрежат главата, след което да доказваш дали е било вярно или не. Това е правораздаване, обърнато с краката нагоре ", разяснява бългаската процедура той.
В ГПК  заповедното произвеждане се намира в глава " Изпълнителен развой - там, където се извършва, означи с укор към законодателите Илиев. Той изрично се опълчи на практиката на закрити съвещания и на неяснотите на кого рапортуват районните съдии. " Липсват страните. Унизително е – нито протокол, нито правосъден акт, а се е появила заповед ", посочи той.
Илиев уточни, че се издавали заповеди на съображение информация от кредитора, която не е проверявана от съда и се закани: „ Ще желая и аз с такова заявление я гащите на някому, я колата му, я парите му... “ и добави: " доста ми е забавно, в случай че желая на Гешев каскета... ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР