Д-р Янко Станев: Всяка религия проповядва солидарност и любов към

...
Д-р Янко Станев: Всяка религия проповядва солидарност и любов към
Коментари Харесай

Д-р Янко Станев: Всяка религия проповядва солидарност и любов към ближния! Честит Рамазан!

" Д-р Янко Станев: Всяка вяра проповядва взаимност и обич към близък! Честит Рамазан! "

Това написа на профила си в обществената мрежа заместник-председателя на Съюз на демократичните сили доктор Янко Станев във връзка края на месец Рамазан.

Ето какво гласи цялата обява на синият зам.-лидер:

" Честит Рамазан Байрам на всички мюсюлмани и техните фамилии! България е страна, под чието крило живеят доста етноси и разнообразни религии, а ние всички живеем под това крило в взаимност, съгласие и обич към близък. Това изповядва всяка вяра. Бъдете живи и здрави, щастливи с хората, които обичате! Весел и споделен Рамазан байрам! "

Във размирното време към страната ни, в рецесиите, които са сковали България посланията на политиците са най-вече за обединяване, приемливост, съгласие и взаимност.

Такъв е и поздравът на депутата от СДС-Варна в парламентарната група ГЕРБ-СДС доцент доктор инж. Медиха Хамза. Тя се причисли към апела на зам.-лидера на Съюз на демократичните сили и прикани за единение, религия и обич.

Ето какво гласи поздравлението на депутатът от Съюз на демократичните сили:

" Честит Рамазан Байрам на всички мюсюлмани в България и в другата България, която е на всички места по света! Нека е споделен, сладостен и благополучен празника, който сплотява и възпитава в единение, религия и обич!
Бъдете живи и здрави, благополучие и единодушие във всеки дом "



 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР