Д-р Станимир Станимиров ще стане част от екипите на медицински

...
Д-р Станимир Станимиров ще стане част от екипите на медицински
Коментари Харесай

Известен уролог от Варна започва прегледи в Бургас

Д-р Станимир Станимиров ще стане част от екипите на медицински център „ Света София “ и университетска болница „ Дева Мария “ от септември

Известен експерт по урология от Варна идва в Бургас от идващия месец. Д-р Станимир Станимиров ще стане част от екипите на медицински център „ Света София “ и университетска болница „ Дева Мария “ от септември, а първата дата за прегледи е оповестена за 4 септември в медицински център „ Света София “. Часове към този момент се резервират на телефон 056 845083 и онлайн на уеб страницата на медицинския център- www.saintsofia.com.

Професионалните ползи на доктор Станимиров са в региона на миниинвазивната (ендоскопска), лапароскопска и реконструктивна хирургия. Има опит в хирургията на простата и онкохирургията, работи по " анемичен " метод пациенти с доброкачествена простатна хипертрофия (ДПХ), карцином на пикочния мехур, бъбречно каменна болест, хирургия на уретра и пенис.

Има изкарани курсове по лапароскопска хирургия в страната и чужбина, по PCNL и интракорпорална литотрипсия (лазерно разтрошаване на камъни ), за работа с йонизиращи лъчения и ехография, курсове в региона на реконструктивна и пенилна хирургия. Член е на българско урологично сдружение и на Европейската асоциация по урология. Владее британски, немски, съветски език.

Д-р Станимиров е един от дребното лекари с оптимален рейтинг от 5 звезди в националната платформа СуперДок, а похвалите от негови пациенти са десетки.

„ Д-р Станимиров е доста добър експерт и с правилно отношение към пациента. Негов пациент съм от 2018 година и постоянно съм оставал удовлетворен от както от назначеното лекуване, по този начин и от отношението му. “ написа един от варненските му пациенти. „ Прегледа протича умерено, без напрежение. Отделя се нужното внимание на пациента. Изслушва, изяснява, дава препоръки и уместно лекуване. Препоръчвам доктор Станимиров, в случай че търсите добър уролог. “ разяснява различен пациент.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР