Д-р Шигеаки Хинохара е блестящо потвърждение на своите правила за

...
Д-р Шигеаки Хинохара е блестящо потвърждение на своите правила за
Коментари Харесай

Безценните съвети на един японски лекар, доживял до 106 години

Д-р Шигеаки Хинохара е ослепително удостоверение на своите правила за здраве и дългоденствие. Той изглеждал доста по-млад от своите 100 години, а тежестта му от 60 кг е непроменено откогато е бил на 30 години. Смята, че дължи дълголетието си на първо място на храната и на обстоятелството, че е непрестанно ангажиран с обичаната си работа.

Д-р Шигеаки Хинохара е бил най-възрастният практикуващ доктор в Япония, а и в света. Той е бил ръководител на съвета на настоятелите в болница Сейнт Люк в Токио, изнасял е лекции за вярно хранене в цялата страна и е бил непрестанно ангажиран.

Той е и ослепително удостоверение на своите правила за здраве и дългоденствие. Смятал е, че дължи дълголетието си на първо място на храната и на обстоятелството, че е непрестанно ангажиран с обичаната си работа. И вероятно е по този начин...

Изглеждал е доста по-млад в сравнение с в действителност е, а тежестта му от 60 кг е непроменено откогато е бил на 30 години.

Д-р Хинохара се ражда през далечната 1911 година и умира през 2017 година - на 106-годишна възраст. През целия си живот той постоянно е бил подготвен да пробва нови неща. Д-р Хинохара е издал към 150 книги след 75-ия си рожден ден, една от които – „ Living Long, Living Good " – е продадена в 1,2 млн копия.

Той е насърчавал хората да живеят дълъг и благополучен живот, като самият той е най-хубавият образец за подражателство.

Вижте неговите правила в галерията ни ТУК
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР