Д-р Росица Кръстева, началник на Онкологичен център Уни Хоспитал“, и

...
Д-р Росица Кръстева, началник на Онкологичен център Уни Хоспитал“, и
Коментари Харесай

Лекари от „Уни Хоспитал“ с активно участие в международна ко...

Д-р Росица Кръстева, шеф на Онкологичен център „ Уни Хоспитал “, и доктор Захари Захариев, шеф на поделение по Лъчелечение, участваха в четвъртото издание на годишната интернационална конференция „ Иновации в онкологията “, която се организира в Солун, Гърция, при започване на октомври, 2022.
 Д-р Кръстева показа достиженията в региона на лекуването и следенето на пациенти с белодробен карцином в Онкологичен център Уни Хоспитал. Д-р Захариев срещна сътрудниците си с използването на радиохирургията като новаторски способ в отделението по Лъчелечение. Д-р Таня Златанова от поделение Медицинска онкология в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, срещна присъстващите с главните акценти от Световната конференция за рака на белия дроб, извършена през август 2022 във Виена, Австрия. Д-р Айнура Чангалова и доктор Божидар Илиев, специализанти в отделението по Медицинска онкология на " Уни Хоспитал ", презентираха забавни клинични случаи от практиката си за карцином на бял дроб и карцином на млечна жлеза, които провокираха емфатичен интерес и доведоха до забавни полемики.
 Конференцията е интернационален теоретичен конгрес от високо равнище и събира най-хубавите медицински експерти в името на развиването на нововъведенията в онкологията. Екипът на Онкологичен център “Уни Хоспитал ” за поредна година взе участие в конференцията и срещна сътрудниците си от целия свят с най-хубавите практики, които непрекъснато ползва в работата си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР