Д-р Мирослав Ненков се пошегува с играта на сутрешния блок

...
Д-р Мирослав Ненков се пошегува с играта на сутрешния блок
Коментари Харесай

Мирослав Ненков: След идеята Мъск в Белоградчик, чакаме Путин на гости на Нинова

Д-р Мирослав Ненков се пошегува с играта на утринния блок на " Дарик ". Слушателите могат да залагат кой ще победи в мача сред Иран и Уелс и дали няма най-после да приключи с тъждество. Бившият здравен министър попита дали може да се включи и в случай че разгадае крайния излаз, ще получи ли " противен " ирански дрон от тези, които Техеран праща на агресорите в Москва. " Българският русофил може да се опише по следния метод - сърцето в Москва, а синът - в Съединени американски щати. Те са подготвени за 7 рубли да продадат освен страната, а майка си и татко си. Предлагам вторият във вашата лотария да получи утешителна премия - гнусното руско официално съобщение, което ще се прочете в неделя от един, който ни убеждава всеки ден по какъв начин Русия не стреляла по цивилни обекти. Ще го желаяме от руското посолство, а от там с удоволствие ще ни го дадат. Ако не си харесва премията, може да им я върне, оцапана с кафяво от флумастерите на детето ", съобщи доктор Ненков.

" Пристигането на Илон Мъск в Белоградчик " беше унизителна стихия в чаша вода за нашите водещи медии. Не е съществено министърът на туризма да се занимава с Мъск, колкото и важен да е той. Не е съществено кметът на Белоградчик да дава изявленията и да твърди по какъв начин Илон Мъск щял да пристигна в града му. Може би не съм прав и съм песимист. Представяте ли си на следващия ден Владимир Путин да каже, че желае да отиде на посетители в дома на госпожа Нинова за два дни и да се запознае със сина ѝ, който учи в Англия? Ние си придаваме значителност върху гърба на значими хора. Няма никакво значение дали Илон Мъск ще пристигна в Белоградчик, тъй като по този начин или другояче скалите там са неповторими, а хората са прелестни. Животът им няма да се промени, макар 10-минутните репортажи по малките екрани. Бай Илчо тракториста от Белоградчик влезнал в болница след остра интоксикация след среща с кмета. На третия ден, откакто не пиел, осъзнал, че той в действителност не е тракторист, а магнат и не се споделя Илчо, а Илон ", пошегува се Ненков. 

" Световното състезание по футбол в Катар е като кв. " Манастирски ливади " - знак на корупцията. Освен това, в тази страна режимът по нищо не разграничава с този в Съветския съюз. Нямаше никаква логичност мондиалът да се организира там. Но нищо не ме учудва, откакто Русия беше хазаин. Как обаче може тези тоталитарни страни да си излъскат имиджа? Те стават единствено обект на още повече насмешки. Нека да са им халал парите на тези, които са ги взели като подкупи за семейството на Катар ", сподели още някогашният здравен министър.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР