Д-р Марио Лабудович, който е уважаван от мнозина за своите

...
Д-р Марио Лабудович, който е уважаван от мнозина за своите
Коментари Харесай

Ето какво пият лекарите, когато страдат от безсъние – укрепва имунитета, чудесна профилактика на тумори

Д-р Марио Лабудович, който е почитан от мнозина за своите откровени препоръки и национални предписания за лекуване на доста болести, показа в своя канал рецепта за напитка, която самият той назовава – доста ефикасно лекарство против бодърствуване, подсилване на имунитета и профилактика на тумори.

 Марио Лебудович

Д-р Марио Лабудович предлага отлична напитка, която би трябвало да се пие час и половина преди лягане и ще помогне за възстановяване на качеството на съня. Освен това ще даде опция за ускорение на метаболизма, което ще форсира разграждането на мастните депа, изключително в региона на корема.

Освен всичко друго, тя ще насърчи укрепването на имунната система, подобряването на работата на сърдечно-съдовата система и подобряването на мозъчната функционалност, всичко това с помощта на две доста значими съставки, включени в състава на тази напитка.

Тази напитка също по този начин доказано носи много изгоди за здравето на тялото, имунитета, здравето на ставите, костите, гръбначния дирек и съвсем всички жизненоважни органи.

Става дума за примес от цейлонска канела и куркума.

Напитка с канела и куркума

Съставки:

200 мл прясно мляко (обикновено краве или козе, само че може и на растителна основа като бадемово, оризово или соево)

1/2 чаена лъжичка цейлонска канела

1/2 чаена лъжичка куркума на прахуляк

1 чаена лъжичка мед

Приготвяне:

 Млякото се загрява малко, да е топло или хладко, само че не би трябвало да завира. След това прибавете половин чаена лъжичка цейлонска канела (цейлонската има по-мек резултат от обикновената) и половин чаена лъжичка органична куркума на прахуляк.

Разбъркайте напитката на доста слаб огън за към три до четири минути, до момента в който съставките се разтопят и разтворят в млякото (без бучки). След това оставете това мляко настрани и го оставете да престои покрито за 10 минути.

 мляко с канела и куркума

През това време напитката ще се охлади и ще доближи приблизителна стайна температура, т.е. ще бъде задоволително хладка, с цел да добавите мед към нея. Добавете дребна чаена лъжичка мед и още веднъж разбъркайте добре.

Когато медът най-сетне се разтвори в млякото, вашата напитка е подготвена за консумация. Пийте тази напитка час и половина преди лягане. Можете да приготвите същата напитка заран, когато станете “, споделя доктор Марио.

 доктор Марио напитка

За всички, които имат нетърпимост към лактоза, могат да употребяват бадемово мляко, което е богато на калций. А в случай че такова мляко не е налично, просто използвайте топла вода и пийте напитката като чай.

Можете да консумирате тази напитка през цялата година, с цел да запазите здравето си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР