Д-р Ивайло Иванов, който беше нападнат в кабинета си от

...
Д-р Ивайло Иванов, който беше нападнат в кабинета си от
Коментари Харесай

Защо лекар бе пребит в кабинета му

Д-р Ивайло Иванов, който беше атакуван в кабинета си от Венцислав Ангелов, прочут с прякора Чикагото, в никакъв случай не е допускал, че може да стане обект на експанзия. Той е безапелационен, че няма да се откаже от специалността си. „ Ще обсъдя с юристите си дали да заведа гражданско дело. Ние сме в кабинетите си с цел да оказваме помощ, а не да се бием с пациентите си “, сподели още лекарят. „ Как да се усеща човек, който е повален на пода, изплашен, потиснат, засегнат от всичко това? ”, пита лекарят.

В ефира на Нова телевизия медикът описа, че Чикагото нахлул в кабинета му дружно с жена, чийто мъж бил умрял от COVID-19 и почнали да му задават провокативни въпроси. Лекарят се опитал да изясни, само че схванал, че те не търсят отговори. 

Лекарят мъчно схванал, че от него се търси отговорност за умрял пациент след ваксина. „ Той пощуря и откачи. Имам пострадвания – рана зад ухото, зад врата имам кръвонасядания “, показа доктор Иванов.

Припомняме, че в понеделник (17 януари) Венцислав Ангелов-Чикагото атакува общопрактикуващ доктор в русенското Ново село в кабинета му, а фрагментите бяха предавани онлайн в обществена мрежа. Същият ден Чикагото бе арестуван, а по-късно районният съд в Русе го остави за непрекъснато в ареста. Ангелов е от дълго време прочут с реторика срещу коронавирус ваксини във Facebook.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР